receptet találtunk
Vajon a sertés szereti a cidert? Szereti bizony! A könnyed nyárestéken pedig te is imádni fogod ezt a párosítást!
Kép forrás: Saját forrás
A húsokat átforgatjuk az olívaolajban, rászórjuk a friss kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk és hozzáöntjük a cidert. Legalább egy órát pihentetjük, így a megfelelő hőmérsékletre melegszik sütés előtt.
Felforrósítjuk a serpenyőt, és a karaj egyik oldalát 4 percig, majd fordítás után ismét 4 percig sütjük, végül egy tálon letakarva pihentetjük 8 percig.
Alaposan lecsöpögtetjük a konzervbabot, a lilahagymát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk. A paradicsomot negyedeljük.
A hozzávalókat összekeverjük, meglocsoljuk kevés olívaolajjal, ízesítjük római köménnyel, sóval és alaposan megszórjuk az aprított korianderrel.
Allergének: