Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Házhozszállítás

Egységes lett az Auchanban kapható nem élelmiszer termékek – elsősorban elektronikai cikkek és háztartási gépek – házhozszállítási díjszabása. Ugyanazok a szállítási tarifák vonatkoznak az áruházakban vásárolt cikkekre, mint az online rendelt termékekre.

Az egész ország területére legkésőbb 7 munkanapon belül vállaljuk a házhozszállítást. A tarifákat a rendelés mérete és súlya, valamint a távolság alapján állapítottuk meg és a háztartási mennyiségekre vonatkozóan kategóriákat határoztunk meg. 

Az árakról az alábbi táblázat ad részletes felvilágosítást:

Nagy háztartási gépek esetében a régi készülék elszállításának igényét a termék kiválasztásakor kell jelezni, a kosárgomb alatt lévő "Kérem régi készülékem elszállítását" jelölőnégyzet kitöltésével. A régi készülék elszállítása, amennyiben az 80 kg-nál nem nehezebb és az azonos célt szolgáló új háztartási gép kiszállításával egyidejűleg történik, díjmentes.  A régi készüléket elő kell készíteni a szállításra, a szállításnak megfelelő műszaki és higiéniai elvárásoknak megfelelően. A régi készüléket víz-, gáz-, elektromos hálózatról leválasztva, jég- és/vagy vízmentesített állapotban veszi át a futárszolgálat. A régi készülék szakszerű leválasztása a közmű-hálózatokról a Vásárló felelőssége, valamint kötelessége, szükség esetén szakember bevonásával, a futárszolgálat munkatársai ilyen jellegű feladatot nem végezhetnek. Az előkészítés elmulasztása esetén a régi készülék elszállítását a futárszolgálat megtagadja.