Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Fizetőeszközök

2023. augusztus 01-től az OTP, az MBH (korábban MKB) és a K&H Bank által kibocsátott SZÉP Kártyákat a 237/2023. ( VI.19.) Kormányrendelet alapján, 2023. december 31-ig áruházainkban hideg élelmiszer vásárlására (kivéve alkoholos italok) is felhasználhatják.
Felhívjuk a figyelmüket,hogy amennyiben SZÉP-kártyával kívánnak fizetni, kérjék munkatársunk segítségét!

Az Auchan áruházakban a következő utalványokat fogadjuk el:

EDENRED UTALVÁNY

REWIN UTALVÁNY

Az Auchan áruházakban a következő cafeteria kártyákat fogadjuk el:

EDENRED CAFETÉRIA

MULTI-PAY® CAFETERIA

OTP CAFETERIA

A grillpultokon és a bisztróban a következő SZÉP kártyákat fogadjuk el:

K&H SZÉP KÁRTYA

MKB SZÉP KÁRTYA 

OTP SZÉP KÁRTYA

Bankkártyával, hitelkártyával történő fizetésnél a legfontosabb szabály, hogy csak a tulajdonos fizethet vele! Az elfogadóhelyeknek jogukban áll a kártyabirtokosakat azonosítaniuk a visszaélések megelőzése érdekében.

 
Vásárolj Auchan ajándékkártyát – akár magán-, akár jogi személyként – szeretteidnek, ismerőseidnek, munkatársaidnak, üzleti partnereidnek ajándékba, amelyet a feltöltéstől számított egy éven belül az ajándékozott bármely magyarországi Auchan áruházban levásárolhat. 
Magánszemélyek esetén az ajándékkártya megvásárolható az áruházak vevőszolgálatain. Cégek személyesen az áruházban vagy az infócenteren keresztül kezdeményezhetik a megrendeléseiket!
Az áruházakban a közületeknek, illetve az előzetesen minősített és szerződött partnereknek biztosított az átutalásos fizetés lehetősége. Részletekért fordulj az egyes áruházak igazgatóságához.
 
Minden eddiginél egyszerűbb pontgyűjtés és pontbeváltás:
Bizalomkártyáddal vásárlásaid után Bizalompontokat tudsz gyűjteni. Minden elköltött 1.000Ft után 5 pontot írunk jóvá a Bizalomkártyádra. A pontokat az Auchan áruházakban, az online vásárlásnál, illetve a benzinkúti tankolások után tudod gyűjteni. Megszűnik az 1.000 Ft alatti pontgyűjtés.
A Bizalompontok beváltásakor július 1-től, 1 Bizalompont -> 1 Ft-ot ér, az aktuális pontegyenlegedet bejelentkezés után a profilodban vagy vásárlásnál Bizalomkártyád használatakor a blokk alján tudod megtekinteni. A július 1-ei megújulás előtt gyűjtött pontjaidat, az új számítási rendszernek megfelelően átváltottuk, de ez nem jelent értékbeli csökkenést, hiszen a korábbi 2 pont -> 1Ft -os érték helyett, a megújulást követően a pontjaid 1pont -> 1 Ft-ot érnek. Példa: Eddig 2000 Bizalompontod volt, ami 1000 Ft-ot ért a pont beváltásakor, július 1-től 1000 Bizalompontod lesz, ami 1000 Ft-ot ér, így áttekinthetőbb, hogy milyen értékben válthatod be pontjaidat. Pontbeváltással kapcsolatos további információkért látogass el a https://bizalomkartya.auchan.hu/gyik oldalunkra!