Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Fizetőeszközök

Az Auchan áruházakban a következő utalványokat fogadjuk el:

ERZSÉBET-UTALVÁNY

EDENRED UTALVÁNY

Erzsébet utalvány felhasználásának feltételei: 

Étkezési Erzsébet utalvány és Erzsébet utalvány Plusz kártya felhasználható: hideg és meleg étel vásárlásra

Gyermekvédelmi Erzsébet utalvány felhasználható: fogyasztásra készétel, ruházat valamint tanszer vásárlására

Ajándék Erzsébet utalvány felhasználható: műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, egészség megőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás témakörbe tartozó termékek vásárlásraIskolai Erzsébet utalvány felhasználható: tankönyv, taneszköz és ruházat vásárlására.

Az Auchan áruházakban a következő cafeteria kártyákat fogadjuk el:

EDENRED CAFETÉRIA

ERZSÉBET-UTALVÁNY PLUSZ KÁRTYA

K&H SZÉP KÁRTYA (Csak a Grill Pultnál!)

MKB SZÉP KÁRTYA (Csak a Grill Pultnál!)

MULTI-PAY® CAFETERIA

OPTISOFT CAFETERIA

OTP CAFETERIA

OTP SZÉP KÁRTYA (Csak a Grill Pultnál!)

GREEN PASS

Bankkártyával, hitelkártyával történő fizetésnél a legfontosabb szabály, hogy csak a tulajdonos fizethet vele! Az elfogadóhelyeknek jogukban áll a kártyabirtokosakat azonosítaniuk a visszaélések megelőzése érdekében.
 
Vásároljon Auchan ajándékkártyát – akár magán-, akár jogi személyként – szeretteinek, ismerőseinek, munkatársainak, üzleti partnereinek ajándékba, amelyet a feltöltéstől számított egy éven belül az ajándékozott bármely Auchan áruházban levásárolhat. Az ajándékkártya üzemanyag vásárláson kívül bármely termék vásárlására felhasználható az Auchan Magyarország Kft. hipermarketeiben.
Magánszemélyek esetén az ajándékkártya megvásárolható az áruházak vevőszolgálatain. Cégek személyesen az áruházban vagy az infócenteren keresztül kezdeményezhetik a megrendeléseiket!
Az áruházakban a közületeknek, illetve az előzetesen minősített és szerződött partnereknek biztosított az átutalásos fizetés lehetősége. Részletekért forduljon az egyes áruházak igazgatóságához.
 
Használja Bizalomkártyáját vásárlásai során, mert az összegyűjtött Bizalompontok az Áruházakban és a benzinkutakon levásárolhatóak. Bizalomkártyás fizetés esetén összegyűjtött Bizalompontjait tudja kedvezményre váltani, minden beváltott 10 Bizalompont 5 Forintot ér. (A benzinkutak automata kútoszlopain csak pontgyűjtésre van lehetőség, levásárlásra nincs) 
Önnek nincs más dolga, mint jelezni, hogy kártyán található pontértéket szeretné felhasználni, átnyújtani a kártyát fizetésre, és meghatározni hány Bizalompontot szeretne felhasználni összegyűjtött egyenlegéből. A kívánt összeg levonódik Bizalompont egyenlegéből és a vásárlási érték végösszegéből, Önnek csak a fennmaradó részt kell kiegyenlítenie hagyományos fizetőeszközzel.
Egy vásárlási tranzakció során minden összegyűjtött pont levásárolható, de a Bizalompontokkal a vásárlási összérték maximum 90%-a fizethető ki. A tranzakció során levonásra kerülő Bizalompontok forint értéke 0–ra vagy 5–re kell végződjön.