Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Kedves Vásárlóink!

Tájékoztatunk, hogy a koronavírus harmadik hullámának lecsengésével és az oltottak számának növekedésével a 2021. július 3-án életbe lépő központi járványügyi szabályozások több korlátozást eltöröltek és az eddigi szigorú bolti előírásokon lazítottak.

Visszaállt az eredeti nyitvatartás

Az üzleteink és töltőállomásaink újra a megszokott nyitvatartással várják a vásárlóinkat, amelyről bővebben a Facebook oldalunkon, és a https://www.auchan.hu/aruhazak weboldalon tájékozódhatsz.

Nincs belépési korlátozás

Megszűnt a vásárlótérben tartózkodók létszámkorlátozása is, ezért nem kell a belépésnél számolni a bent lévő vásárlók számát. A létszámkorlátozás feloldása ellenére azonban azt javasoljuk, hogy továbbra is tartsuk meg egymástól a másfél méteres védőtávolságot. Erre szerencsére a nagy alapterületű áruházainkban van lehetőség.

Megszűnt a kötelező maszkviselés

Nem kell kötelezően maszkot feltenni a vásárláshoz, azonban azt ajánljuk, hogy aki szeretné, nyugodtan viselje ezentúl is.

Marad a fokozott fertőtlenítés

A bevásárlókosarakat és -kocsikat naponta fertőtlenítjük, valamint a kézfertőtlenítők is kint maradnak az üzletek bejáratánál, hogy azokat mindenki használni tudja.

Lehet már nálunk étkezni

Áruházaink snack- grill- és fagylaltpultjainál, valamint a Bisztróban már nem csak elvitelre kérhetünk, hanem helyben is lehet fogyasztani.

Újra kinyitjuk a játszóházakat

A jogszabályok betartása mellett újra kinyitnak a játszóházak is.

Rendelését összekészítjük, vagy házhoz visszük

Házhozszállítási szolgáltatásunk továbbra is zavartalanul üzemel az ország egész területén. Folyamatosan nyitunk új időablakokat és akár már egy napon belül Nálad lehet a rendelésed. Átvételre is van lehetőség a soroksári, budakalászi, újhegyi, törökbálinti és szigetszentmiklósi áruházunkban, hétfőtől szombatig. Részletek: https://online.auchan.hu

Fő a biztonság

Bízunk benne, hogy hamarosan épp olyan szabadon vásárolhatunk majd, mint a járvány előtt. Kérjük azonban, hogy biztonságunkat továbbra is tartsuk szem előtt. Mások és saját egészségünk megőrzése érdekében ezért azt javasoljuk, hogy bár nem kötelező, de:

  • tartsuk a 1,5 méteres védőtávolságot az eladótérben és a pénztáraknál!
  • nyugodtan viseljünk maszkot!
  • használjuk a fertőtlenítő pontokat a bejáratoknál!
  • ne menjünk betegen vásárolni!
  • lehetőség szerint bankkártyával fizessünk és ahol van, ott válasszuk az önkiszolgáló kasszákat!
  • a termékek kiválasztásánál, különösen a pékáruknál, használjuk a kikészített csipeszeket!
  • ha a biztonság mellett a kényelem is szempont, rendeljünk házhoz!

Köszönjük együttműködésüket, továbbra is vigyázzunk egymásra!