Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Kedves Vásárlóink,

Tájékoztatjuk, hogy a hivatalosan bejelentett és április 7-től alkalmazandó szabályok alapján hipermarketeink és töltőállomásaink hétfőtől vasárnapig, reggel hat órától este kilenc óráig, a szekszárdi, az újhegyi, a soproni, zalaegerszegi és győri szupermarketeink hétfőtől szombatig reggel hét órától este nyolc óráig tartanak nyitva. Áruházaink nyitvatartásáról bővebben a Facebook oldalakainkon, és az https://www.auchan.hu/aruhazak weboldalon tájékozódhat.

Felhívjuk továbbá a figyelmüket, hogy üzletünk vásárlóterében a 144/2021. (III. 27.) kormányrendelet értelmében egy időben legfeljebb átlagosan tíz négyzetméterenként egy vásárló tartózkodhat, amely számot az áruházak bejáratainál feltüntettünk. Ennek megfelelően korlátozhatjuk a belépés lehetőségét.

A biztonságos vásárlás, valamint mások, és saját egészségének megőrzése érdekében kérjük:

 • Vásároljon egyedül!
 • Tartsa a biztonságos 1,5 méter távolságot az eladótérben és a pénztáraknál!
 • Viseljen maszkot!
 • Használja a fertőtlenítő pontokat a bejáratoknál!
 • Vigyázzunk egymásra! Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A hatályos jogszabály értelmében Az ÉPÜLETBEN, az UTCÁN és KÖZTERÜLETEN, ennek értelmében áruházaink parkolójának területén is MINDENKI KÖTELES orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje. A fenti rendelkezés megsértése SZABÁLYSÉRTÉSNEK MINŐSÜL, ezért a biztonsági szolgálat munkatársai a rendelkezést megszegő személlyel szemben minden esetben jogosultak fellépni.

Áruházaink Snack- és Grill pultjain, valamint a Bisztróban a kiszolgálás csak elvitelre történik. A hatályos jogszabályi előírások szerint az itt vásárolt ételek és italok helyben fogyasztása TILOS. Az egyes áruházakban a snack- és grill pultok, valamint a Bisztro nyitva tartása szünetelhet.

Online áruházunkban a rendkívüli módon megnövekedett igények miatt sajnos előfordulhat, hogy átmenetileg nincs, vagy csak kevés szabad rendelési idősáv áll rendelkezésre. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy növeljük kapacitásainkat, és tudjunk új időkapukat megnyitni. Az elmúlt időszakban megnövekedett kereslet miatt előfordulhat, hogy egyes áruházakban egyes árucikkek átmenetileg nincsenek kint a polcokon, így várhatóan a helyettesítő termékek aránya is megnövekedhet. Türelmüket és megértésüket köszönjük.

Köszönjük együttműködésüket és türelmüket.

HASZNOS INFORMÁCIÓK INTÉZKEDÉSEINKRŐL

A jelenlegi helyzetben mindenek felett áll vásárlóink és munkatársaink számára a lehető legbiztonságosabb körülményeket biztosítani. Az alábbi, folyamatosan frissülő oldalon bemutatjuk milyen óvintézkedéseket tettünk, illetve milyen változások léptek életbe az áruházak üzemeltetésében.

Kérjük minden kedves vásárlónkat a Nemzeti Népegészségügyi Központ általános ajánlásainak betartására, a biztonságos bevásárlás érdekében kiadott tanácsaink, javaslataink követésére, melyeket a közösségi médiában és áruházainkban is kommunikálunk.

Vigyázzunk egymásra!

Milyen óvintézkedéseket tettünk?

 • Felfüggesztettük áruházi rendezvényeink és kóstoltatásaink megtartását
 • A gyakran érintett felületeket, közösségi helyiségeket, kilincseket, ajtókat, bevásárlókosarakat rendszeresen fertőtlenítjük
 • Önkiszolgáló kasszáink képernyőjét és a terminálokat rendszeresen fertőtlenítjük
 • A beszerzéssel, áruszállítással, raktározással, árufeltöltéssel kapcsolatos óvintézkedésre fokozott figyelmet fordítunk
 • Áruházban dolgozó munkatársainknak alapvető védőfelszerelést, maszkot, kesztyűt biztosítunk
 • A pénztárak, pultok előtti sorban állók figyelmét padlómatricákkal hívjuk fel a biztonságos távolság tartására
 • Csomagolatlan termékeink, pékáruk mellé egyszer használható kesztyűt helyezünk ki, fogóeszközöket fertőtlenítjük, a termékeket lehetőség esetén csomagoljuk
 • Óvintézkedéseinkről, a biztonságos vásárlás protokolljáról folyamatosan tájékoztatjuk vásárlóinkat online és offline felületeken is

Milyen fontos javaslatokat vegyen figyelembe bevásárláskor?

INTÉZZE EGYEDÜL A VÁSÁRLÁST
IDŐSEBB KOROSZTÁLY NE SZEMÉLYESEN vásároljon, segítsék őket ebben
Tartsanak BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGOT, minimum 1,5 métert egymástól
Javasoljuk a KÉSZPÉNZ NÉLKÜLI, bankkártyás fizetést
Vegyék igénybe ÖNKISZOLGÁLÓ PÉNZTÁRAINKAT, ahol ez lehetséges
JÓL ÁTGONDOLT BEVÁSÁRLÓLISTÁVAL induljanak el
Ne érintse meg az ARCÁT, különösen az AJKAIT, ORRÁT és SZEMÉT kézzel
Ha tüsszent, köhög, egy PAPÍRZSEBKENDŐT vagy a könyökhajlatát tartsa a szája elé
Friss árut, péksüteményt PUSZTA KÉZZEL NE érintsék

Hogyan segítheti áruházaink biztonságos, zökkenőmentes működését és kollégáink munkáját?

Tartsa be a fentebb írt bevásárlásra vonatkozó javaslatainkat
Mosson kezet bevásárlás előtt és után
Ha beteg, kérje más segítségét a bevásárlás intézéséhez vagy rendeljen online
Vásárlás előtt mérje fel, hogy mire van valóban szüksége
Raktározzon ésszerűen, csak a szükséges mennyiséget, támogassa ezzel gördülékeny munkavégzésünket
Legyen türelemmel és megértéssel munkatársaink felé, akik mindent megtesznek az Önök érdekében ebben a rendhagyó helyzetben is

Információk a házhozszállítással kapcsolatban

Házhozszállítási szolgáltatásunk továbbra is zavartalanul üzemel, az időablakok az eredetileg megnyitottak szerint kiszállításra kerülnek.
Az áruházi átvétel szolgáltatásunk igénybe vételére azonban csak 19.00 óráig van lehetőség.
Élelmiszer házhozszállítási szolgáltatásunkkal kapcsolatosan minden információt megtalál az online.auchan.hu oldalon. Az áruházainkban vásárolt nem élelmiszer termékekre továbbra is tud házhozszállítási szolgáltatást igényelni, erről bővebben az alábbi linken tájékozódhatnak: auchan.hu/szolgaltatasok/hazhozszallitas

Az Auchan a Létfontosságú Magyar Vállalatok listáján

Az Auchan bekerült azon vállalatok közé, amelyek működését a kormány létfontosságúnak tartja. Ennek eredménye egy együttműködés, azzal a céllal, hogy az áruellátás és a vásárlók kiszolgálása folyamatos és zökkenőmentes tudjon maradni. Minden kollégánk azon dolgozik, hogy áruházaink a teljes nyitvatartási időben a megszokott körülményeket tudják biztosítani. Büszkék vagyunk rájuk a helytállásért, és nagyon szépen köszönjük ezúton is.

A veszélyhelyzet megszűnésével hatályba lépő jogszabályi előírásoknak megfelelően az Auchan áruházakban is idősáv-korlátozás nélkül vásárolhatnak bármely korcsoport képviselői.
Felhívjuk azonban vásárlóink figyelmét hogy a hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Karrier lehetőség

Amennyiben csatlakozni szeretne az Auchan csapatához, aktuális állásajánlatainkról az alábbi oldalon tájékozódhat, itt várjuk fényképes önéletrajzzal ellátott jelentkezésüket is: https://karrier.auchan.hu

Köszönjük a megértést, türelmet és együttműködést minden kedves vásárlónknak!
Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!