Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Kedves Látogatóink!

Felhívjuk figyelmüket hogy Áruházaink a hét minden napján 6-19 óra között tartanak nyitva.
Benzinkútjaink nyitva tartása:
Budaörs, Soroksár, Debrecen, Maglód, Székesfehérvár, Dunakeszi, Szigetszentmiklós 6-20.00 óra között, a többi töltőállomás 6-19.00 óra között tart nyitva. Az automata kútoszlopok továbbra is 0-24 óra között üzemelnek.

A hatályos jogszabályi előírások szerint 19:00 órától az áruházban vásárló nem tartózkodhat. Kérjük vásárlásukat ennek figyelembevételével ütemezzék és az Áruház területét 19:00 óráig szíveskedjenek elhagyni.

Felhívjuk továbbá figyelmüket, az áruházban tartózkodó vásárlók számának függvényében áruházaink korlátozhatják a belépés lehetőségét 18:30-at követően. Kérjük látogatásukat ennek figyelembevételével tervezzék.

Tájékoztatás az idősek vásárlási idősávjának eltörléséről!

December 12-től áruházunk 6-19 óra között látogathatók idősáv-és életkor korlátozás nélkül. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a szájat és az orrot eltakaró maszk használata továbbra is kötelező üzleteinkben vásárláskor és kérjük, hogy továbbra is tartsanak megfelelő távolságot a vásárlás során.

BELÉPÉS KIZÁRÓLAG MASZKBAN!

Az ÉPÜLETBEN MINDENKI KÖTELES orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

A fenti rendelkezés megsértése SZABÁLYSÉRTÉSNEK MINŐSÜL, ezért a biztonsági szolgálat munkatársai a rendelkezést megszegő személlyel szemben minden esetben jogosultak fellépni.

Áruházaink Snack- és Grill pultjain, valamint a Bisztróban a kiszolgálás csak elvitelre történik. A hatályos jogszabályi előírások szerint az itt vásárolt ételek és italok helyben fogyasztása TILOS. Az egyes áruházakban a snack- és grill pultok, valamint a Bisztro nyitva tartása szünetelhet.

Köszönjük együttműködésüket és türelmüket.

HASZNOS INFORMÁCIÓK INTÉZKEDÉSEINKRŐL

A jelenlegi helyzetben mindenek felett áll vásárlóink és munkatársaink számára a lehető legbiztonságosabb körülményeket biztosítani. Az alábbi, folyamatosan frissülő oldalon bemutatjuk milyen óvintézkedéseket tettünk, illetve milyen változások léptek életbe az áruházak üzemeltetésében.

Kérjük minden kedves vásárlónkat a Nemzeti Népegészségügyi Központ általános ajánlásainak betartására, a biztonságos bevásárlás érdekében kiadott tanácsaink, javaslataink követésére, melyeket a közösségi médiában és áruházainkban is kommunikálunk.

Vigyázzunk egymásra!

Milyen óvintézkedéseket tettünk?

  • Felfüggesztettük áruházi rendezvényeink és kóstoltatásaink megtartását
  • A gyakran érintett felületeket, közösségi helyiségeket, kilincseket, ajtókat, bevásárlókosarakat rendszeresen fertőtlenítjük
  • Önkiszolgáló kasszáink képernyőjét és a terminálokat rendszeresen fertőtlenítjük
  • A beszerzéssel, áruszállítással, raktározással, árufeltöltéssel kapcsolatos óvintézkedésre fokozott figyelmet fordítunk
  • Áruházban dolgozó munkatársainknak alapvető védőfelszerelést, maszkot, kesztyűt biztosítunk
  • A pénztárak, pultok előtti sorban állók figyelmét padlómatricákkal hívjuk fel a biztonságos távolság tartására
  • Csomagolatlan termékeink, pékáruk mellé egyszer használható kesztyűt helyezünk ki, fogóeszközöket fertőtlenítjük, a termékeket lehetőség esetén csomagoljuk
  • Óvintézkedéseinkről, a biztonságos vásárlás protokolljáról folyamatosan tájékoztatjuk vásárlóinkat online és offline felületeken is

Milyen fontos javaslatokat vegyen figyelembe bevásárláskor?

INTÉZZE EGYEDÜL A VÁSÁRLÁST
IDŐSEBB KOROSZTÁLY NE SZEMÉLYESEN vásároljon, segítsék őket ebben
Tartsanak BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGOT, minimum 1,5 métert egymástól
Javasoljuk a KÉSZPÉNZ NÉLKÜLI, bankkártyás fizetést
Vegyék igénybe ÖNKISZOLGÁLÓ PÉNZTÁRAINKAT, ahol ez lehetséges
JÓL ÁTGONDOLT BEVÁSÁRLÓLISTÁVAL induljanak el
Ne érintse meg az ARCÁT, különösen az AJKAIT, ORRÁT és SZEMÉT kézzel
Ha tüsszent, köhög, egy PAPÍRZSEBKENDŐT vagy a könyökhajlatát tartsa a szája elé
Friss árut, péksüteményt PUSZTA KÉZZEL NE érintsék

Hogyan segítheti áruházaink biztonságos, zökkenőmentes működését és kollégáink munkáját?

Tartsa be a fentebb írt bevásárlásra vonatkozó javaslatainkat
Mosson kezet bevásárlás előtt és után
Ha beteg, kérje más segítségét a bevásárlás intézéséhez vagy rendeljen online
Vásárlás előtt mérje fel, hogy mire van valóban szüksége
Raktározzon ésszerűen, csak a szükséges mennyiséget, támogassa ezzel gördülékeny munkavégzésünket
Legyen türelemmel és megértéssel munkatársaink felé, akik mindent megtesznek az Önök érdekében ebben a rendhagyó helyzetben is

Információk a házhozszállítással kapcsolatban

Házhozszállítási szolgáltatásunk továbbra is zavartalanul üzemel, az időablakok az eredetileg megnyitottak szerint kiszállításra kerülnek.
Az áruházi átvétel szolgáltatásunk igénybe vételére azonban csak 19.00 óráig van lehetőség.
Élelmiszer házhozszállítási szolgáltatásunkkal kapcsolatosan minden információt megtalál az online.auchan.hu oldalon. Az áruházainkban vásárolt nem élelmiszer termékekre továbbra is tud házhozszállítási szolgáltatást igényelni, erről bővebben az alábbi linken tájékozódhatnak: auchan.hu/szolgaltatasok/hazhozszallitas

Az Auchan a Létfontosságú Magyar Vállalatok listáján

Az Auchan bekerült azon vállalatok közé, amelyek működését a kormány létfontosságúnak tartja. Ennek eredménye egy együttműködés, azzal a céllal, hogy az áruellátás és a vásárlók kiszolgálása folyamatos és zökkenőmentes tudjon maradni. Minden kollégánk azon dolgozik, hogy áruházaink a teljes nyitvatartási időben a megszokott körülményeket tudják biztosítani. Büszkék vagyunk rájuk a helytállásért, és nagyon szépen köszönjük ezúton is.

A veszélyhelyzet megszűnésével hatályba lépő jogszabályi előírásoknak megfelelően az Auchan áruházakban is idősáv-korlátozás nélkül vásárolhatnak bármely korcsoport képviselői.
Felhívjuk azonban vásárlóink figyelmét hogy a hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Karrier lehetőség

Amennyiben csatlakozni szeretne az Auchan csapatához, aktuális állásajánlatainkról az alábbi oldalon tájékozódhat, itt várjuk fényképes önéletrajzzal ellátott jelentkezésüket is: https://karrier.auchan.hu

Köszönjük a megértést, türelmet és együttműködést minden kedves vásárlónknak!
Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!