Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Használati útmutató az Auchan Magyarország Kft. OKAuchan alkalmazásához

Felhasználási feltételek

Az Auchan Magyarország Kft. ("Auchan") az ezen a web-oldalon található anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat, vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotáshoz fűződő egyéb jogokat tiszteletben tartja A web-helyen található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, védjegyoltalomról szóló jogszabályba ütközhet.

A web-oldalon megjelentetett információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az Auchan kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Kompatibilitás

Támogatott böngészők:

  • MS Internet Explorer 8, Internet Explorer 7
  • Mozilla Firefox 3, Firefox 2
  • Apple Safari
  • Google Chrome

Adobe Acrobat Reader - a heti katalógus és más információs dokumentumok letöltött verziójának megjelenítéséhez.

Hivatkozások más web helyekre

A jelen web-helyről más web-helyekre való csatlakozás lehetőségének célja kizárólag az Ön kényelmét szolgálja A jelen web-helyhez kapcsolódó valamennyi más web-helyre való belépés az Ön kizárólagos felelősségére történik, a többi honlap nyomdai megjelenéséért, illetve a honlapokra való bejutási feltételekért nem vállalunk felelősséget.

Az Auchan hozzájárul, hogy személyes használatra a web-oldal kivonatait saját számítógépen tárolják, vagy kinyomtassák.

Az Auchan fenntartja a jogot, hogy a weboldalát bármikor módosítsa, átdolgozza, korszerűsítse, vagy visszavonja. Az Auchan előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal egészét, vagy részeit bármilyen formában sokszorosítani, másolni, újraközölni.

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi politikánk megfelel az alkalmazandó hatályos jogszabályoknak, különös tekintettel az alábbiakra:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. rendelkezései,

Az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során,

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény,

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozó 2001. évi CVIII. törvény.

Fenntartjuk a jogot, és egyben kötelezettséget, hogy adatvédelmi politikánkat a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsuk.

Az adatok tárolása magyarországi szerverhálózaton történik. Harmadik országban lévő adatkezelő vagy adatfeldolgozó részére nem kerülnek továbbításra.

A weboldal általában a személyes adatok megadás nélkül látogatható, néhány szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, bizonyos személyes adatok ( pld. név, e-mail cím ) megadása.

A weboldalon való bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes, a látogató szabadon dönthet arról, hogy megadja-e a kért adatokat.(pld. Hírlevélre feliratkozásnál).

Az Auchan minden szükséges lépést megtesz a személyes adatok biztonságának érdekében, védi azokat a jogosulatlan hozzáférés, nyilvánosságra hozatal, törlés, vagy megsemmisülés ellen.

Az Auchan a személyes adatokat nem adja tovább harmadik fél részére, kivételt képez ez alól, amennyiben arra jogosult hatóságok a jogszabályokban meghatározott módon kérik fel az Auchan-t a személyes adatok átadására.