Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Auchan Magyarország

Az Auchan története Magyarországon - Két évtizede a vásárlókért és a lakosságért

Immár két évtizede annak, hogy 1998-ban megnyitottuk első magyarországi üzletünket, az Auchan budaörsi hipermarketét.

Az elmúlt húsz évben töretlen lelkesedéssel, a jó minőségű, egészséges és helyi termékek kereskedelme iránti elkötelezettséggel állítjuk össze kínálatunkat, amelyet elérhető áron kínálunk vásárlóinknak.

A kiváló minőségű termékkínálat mellett fontosnak tartjuk azt is, hogy hozzájáruljunk vásárlóink, munkatársaink és partnereink jobb életminőségéhez.


Célunk, hogy az jövő kereskedelmében is vezető szereplőként álljuk helyt, amit csak úgy érhetünk el, ha figyelembe vesszük vásárlóink, munkatársaink és partnereink igényeit. Ebben többek között a vállalati alapértékeink, a bizalom, nyitottság és kiválóság mentén kialakított programjaink segítenek bennünket.

Szakértő kereskedőként törekszünk arra, hogy a legjobb kapcsolatot alakítsuk ki környezetünkkel, és a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk nap mint nap, ezért úttörő szerepet vállalunk az innovatív kereskedelmi megoldások bevezetésében. Szolgáltatásaink kialakításakor élünk a digitalizáció nyújtotta előnyökkel is, hogy élménnyé tegyük a bevásárlásokat, legyen szó online vagy személyes vásárlásról.

Mivel a vásárlói szokások folyamatosan változnak, fontosnak tartjuk, hogy az új vagy megváltozott igényeket nyomon kövessük és azokra a lehető legjobb megoldásokkal reagáljunk. Ezért az elmúlt években számos új formátumú üzlettel bővítettük áruházaink listáját, köztük széles választékot kínáló és a napi bevásárláshoz is alkalmas szupermarketeket és superstore áruházakat több vidéki városban.

Felelős áruházként nagy gonddal választjuk ki beszállítóinkat, és minden esetben előnyben részesítjük a helyi termelőket a tájegységenként jellemző frissáru termékek beszerzése során. Többek között ezzel is biztosítjuk, hogy az élelmiszerek kiváló minőségben és a legrövidebb úton jussanak el vásárlóinkhoz.

A befogadó és nyitott közösség építése az Auchan egyik legfőbb prioritása. Hiszünk benne, hogy tartós sikereket csak akkor érhetünk el, ha kollégáink elégedettek. Felelős gazdasági szereplőként fontosnak tartjuk, hogy olyan támogató környezetet teremtsünk, amely elősegíti a munkavállalók céljainak megvalósítását.  

Mérföldkövek