Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Hírek

Játsszon velünk és nyerjen LG UHD SMART TV-t!

Játsszon velünk 2017. március 9. és március 31. között! Vásároljon legalább egy csomag (4 db-os) Energizer Eco Advanced elemet az Auchan áruházakban, és nyerjen értékes ajándékot! A játék lépései: Vásároljon legalább egy csomag (4 db-os) Energizer Eco Advanced AA vagy AAA elemet az Auchan áruházakba...

Tovább olvasom
Nyerje meg a 19 X-Blade 50 típusú robogó egyikét!

Játsszon velünk 2017. március 16. és december 31. között! Vásároljon egy alkalommal legalább 4 db Firestone nyári vagy téli gumiabroncsot az Auchan áruházakban, és nyerjen értékes ajándékot!

Tovább olvasom
Nyerje meg a 100 db páros mozijegykupon egyikét a Szépség és...

Játsszon velünk 2017. március 16. és április 05. között! Vásároljon egy alkalommal legalább 3000 Ft értékben a játékban résztvevő Hercegnős termékek közül az Auchan áruházakban, és nyerjen!

Tovább olvasom
Auchan Kalandos Nyílt Napok

Kíváncsi vagy, milyen valójában a kereskedelem? Belesnél a pultok mögé? Első kézből szeretnél választ kapni kérdéseidre? Akkor kalandra fel: vár az Auchan!
 Kérdezz, tapasztalj, hallgass és nézz meg nálunk mindent, ami csak érdekel az áruházi életből! Várunk márciusi karriernapja...

Tovább olvasom
Egy szál virággal, vagy a helyett - nőnapra

Nőnap alkalmából a délelőtti órákban érkező vásárlóinkat áruházainkban egy szál virággal várjuk, töltőállomásainkon pedig e mellett, amennyiben szeretnék, munkatársaink örömmel segítenek látogatóinknak bemutatni az önkiszolgáló benzinkutak működését.

Tovább olvasom
Jóleső tavaszi megtakarítás

Válogasson kuponfüzetünk termékeiből kedvezményes áron!

Tovább olvasom
Vásároljon áruházainkban Nordexx gumiabroncsot a kedvezményé...

Vásároljon 2017.03.01-08.31. között Nordexx nyári gumiabroncsot bármelyik magyarországi Auchan áruházban és mi megajándékozzuk egy 1000 Ft értékű autószerviz kedvezmény kuponnal, melyet a MARSOPONT hálózat 13 autószervizében vehet igénybe 2017.05.15 – 09.15. között.

Tovább olvasom
1 2 3 4 5