Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Hírek

Auchan Bébé Program nyereményjáték

Nyeremények: Légzésfi gyelő és bébiőr3 havi pelenkaadagLEGO 40 000 Ft értékben A játék 2018. január 18-tól február 14-ig tart. Sorsolás: 2018. február 21-én. Részletek és szabályzat itt>>...

Tovább olvasom
Váltsa meg nálunk e-matricáját! Most levásárolhatja az árát!

Vásároljon bármelyik Auchan hipermarketben éves megyei vagy éves országos e-matricát az áruház vevőszolgálatán és mi megajándékozzuk egy 5000 Ft értékű kedvezményre jogosító kuponlappal.

Tovább olvasom
"Ami belefér…!” -20% kedvezmény ruházati termékekre

Mit kell tennie a 20%-os kedvezmény megszerzéséhez? Fogja a kapott zacskót! Menjen vele az Auchan hipermarketek egyikébe 2018. január 20-án! Pakolja tele a zacskót ruházati termékekkel, amennyi csak belefér, mert ezen a napon 20% kedvezményt adunk minden ruhára, cipőre és kiegész...

Tovább olvasom
Nyerj stílusosan!

Vásároljon bármilyen Swarzkopf terméket az Auchan áruházakban, regisztráljon a blokk adataival és nyerje meg a 3 db Instax SQ 10 fényképezőgép vagy a 10 db Schwrzkopf termékdoboz egyikét!

Tovább olvasom
Dolgozzunk együtt az új, X. kerületi, Gyömrői úti áruházunk...

Ragadja meg a lehetőséget, és jelentkezzen a X. kerületi, Gyömrői úti új áruházunkba! Szeretettel meghívjuk az Auchan toborzó és nyílt napjára, ahol frissítőkkel, üdítővel, péksüteményekkel várjuk.

Tovább olvasom
Erzsébet utalványa 500 Ft-os kupont érhet!

Vásároljon, fizessen ERZSÉBET utalvánnyal legalább 5 000 Ft értékben az Auchan áruházakban, 2018. január 2-31. között és mi egy 500 Ft-os kupont adunk Önnek.

Tovább olvasom
Szezonvégi ruházati kiárusítás

Készüljön a hideg téli napokra hűsítő árakon! Téli ruhák, kabátok, nadrágok, pulóverek, sapkák, sálak nagy kedvezménnyel!

Tovább olvasom
1 2 3 4 5