receptet találtunk
Egy igazán könnyen elkészíthető, sütés nélküli finomság. Kezdő konyhatündéreknek is bátran ajánljuk.
Kép forrás: Saját forrás
A hideg tejben kikeverem a pudingport, a cukrot, a kakaóport kiforralom, hagyom hűlni, majd kikeverem a vajjal.
A tejszínt habbá verem, a meggybefőttet lecsepegtetem.
A babapiskóta felét megforgatom a kávéban, egy jénai tálba sorakoztatom, rákanalazom a vajas puding felét, elkenem, szétoszlatom rajta a meggybefőtt felét, megkenem a tejszínhab -szintén-felével, majd jöhet megint egy sor kávéba forgatott piskóta, puding, meggy, tejszínhab és a tetejét megszórom kakaóporral.
Néhány órát hűtőben pihentetjük, de legjobb ha egy egész éjszakát.
Allergének: glutén laktóz