Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

receptet találtunk

Tonhal steak

Répási Eszter
vezető dietetikus

Egy rendkívül egyszerűen elkészíthető halétel, mely nem csak finom, de egészséges is, ugyanis a tonhal omega-3 zsírsavakat tartalmaz, mely nélkülözhetetlen szívünk egészségéhez.

Kép forrás: Saját forrás


Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 3 perc
Elkészítési idő: oldalanként 3-4 perc

hozzávalók

600 g vörös tonhal (steak szelet)
izlés szerint só (zöldfűszerekkel helyettesíthető)
izlés szerint Bors
3 ek olíva olaj

elkészítés

1

A hal szeleteket mossuk meg, majd tötöljük szárazra egy papírtörlő segítségével.

2

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

3

Egy teflon serpenyőben felhevítjük az olíva olajat, majd megsütjük rajta a halat (oldalanként 3-4 perc alatt).


Allergének: Gluténmentes Laktózmentes