Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Az biztos, hogy a változatos étkezés a gondos bevásárlásnál és a minőségi alapanyagoknál kezdődik, de hogyan tovább? Egészséges életmóddal foglalkozó bejegyzéseinkben hasznos tippeket és táplálkozási tanácsokat osztunk meg, hogy inspirációt és egy kis segítséget nyújthassunk a gördülékeny és energikus hétköznapokhoz.

Miért a teljes kiőrlésűt válaszd?

2020-05-29

A gabonák világviszonylatban a legfontosabb tápláléknak, a legtöbb kultúrában alapélelmiszernek számítanak. Gazdaságosak, energiát adnak, tápanyagokkal látják el a szervezetet. Ha teljesértékű gabonát vagy abból készült termékeket fogyasztasz, már tettél egy lépést az egészséges életmódhoz vezető úton.

Olvass tovább
Hogyan működik a stresszreakció? Milyen hatással van az egészségünkre?

2020-05-26

A stressz mindennapi életünk része. Az, hogy ki, hogyan tudja kezelni, egyéni beállítottság kérdése, de a stresszkezelés szerencsére tanulható. Érdemes ismerni, hogyan vigyázhatunk magunkra, mert a tartósan fennálló stressznek akár egészségkárosító hatása is lehet.

Olvass tovább
Immunerősítők a természetből

2020-05-20

Néhány egyszerű és gazdaságos otthoni megoldással te is megtámogathatod az immunrendszeredet. Számos természetes módszer és vírusellenes gyógynövény létezik, melyek rendkívül hatásosak a kórokozók elleni küzdelemben. 5 nagyszerű tippet osztunk meg ma Veled.

Olvass tovább
Ezért ne hagyd ki a reggelit!

2020-05-14

Ezerszer hallottad már, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés? Ahhoz, hogy jól is csináld, és a szervezeted igazán fenséges kiszolgálásban részesüljön a nap kezdetén, szerencsés, ha tudod is, mire és miért érdemes figyelni. Például mikor érdemes a várva várt kávét inni? Egyáltalán mit csinál velünk egy jó reggeli? Most többek közt ezekre a kérdésekre is fény derül.

Olvass tovább
Diéták helyett életmódváltás? Ezt az 5 dolgot cseréld le elsőként a konyhádban!

2020-05-14

Ha már régóta kerülgeted az életmódváltás témáját, de még nem igazán sikerült átalakítani ehhez a szokásaidat, mutatunk pár tippet! Segíts magadnak azzal, hogy olyan környezetet teremtesz a konyhádban, amiben nem kell elzárnod magad elől semmit. Cserélj alapvető termékeket egészségesebbre, és készítsd el velük továbbra is a kedvenc ételeidet!

Olvass tovább
Hogyan őrizd meg az alakodat a karantén végére?

2020-05-12

Az önkéntes otthoni karantén nehézségekkel, de emellett sok kényelemmel is jár. Az is előfordul, hogy kicsit többet lustálkodunk, vagy egyszerűen csak sokkal kevesebb lehetőségünk adódik éppen mozgásra. Az a szuper hírünk van, hogy mindig van mit tenni az egészségért, a testünkért és így az alakunkért is, még egy ilyen rendhagyó helyzetben is. Olvass tovább tippjeinkért!

Olvass tovább

Szerzőnk:
Petri Nóra, táplálkozási és életmód tanácsadó, természetgyógyász hallgató

Petri Nóra vagyok, táplálkozási és életmód tanácsadással foglalkozom. Amikor van egy kis szabadidőm olvasok: táplálkozás témakörben bármit, minden cikkben és könyvben találok valamit, amivel egyet tudok érteni és bővíthetem tudásomat. Nagyon szeretek sütni és főzni, hobbimnak tekintem új receptek megalkotását, ezért a blogomon több saját fejlesztésű receptet is találsz. Számomra a konyha a kikapcsolódással egyenlő. Abban segítek az embereknek, hogy kialakítsanak az életvitelüknek megfelelő és hosszútávon tartható, egészséges életmódot. Elsősorban a megelőzés a cél.