Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Már lakásbiztosítást is lehet kötni az Auchanban

Az Auchan Magyarország tavaly ősszel indította el az „Auchan Pénzügyi Szolgáltatásokat”, amely kedvező áruhitelre és műszaki termékeknél a garancia kiterjesztésére is lehetőséget adott. Az ajánlatok köre most lakásbiztosítással bővül, amelyben az Auchan biztosító partnere az Alfa Biztosító. Az új szolgáltatás azért is nagyon időszerű, mert márciusban évfordulótól függetlenül is átigazolhatunk más biztosítóhoz, amennyiben a meglévő lakásbiztosításunknál kedvezőbb ajánlatot kapunk.

Az Auchan célja a vásárlók minél teljesebb körű kiszolgálása, így hangsúlyt fektet arra, hogy ne csak a napi vagy heti nagybevásárlásokban legyen segítségükre, hanem az adott élethelyzetükben keletkező egyéb igényeikre is tudjon szolgáltatásokat kínálni.

A vállalat tavaly ősszel indította el az „Auchan Pénzügyi Szolgáltatásokat”, amelyek elsősorban az áruhitelre vonatkoznak, hiszen az Auchan hipermarketekben műszaki cikkekből, elektronikai berendezésekből, kis- és nagyháztartási gépekből, valamint kerti bútorokból és -gépekből is igen széles a választék. Ezek áruházi és online vásárlásához áruhitelt is lehet igényelni, ami könnyen, akár okostelefonnal is intézhető. Az áruhitelnél a Magyar Cetelem Bank az Auchan Magyarország pénzügyi szolgáltatója. Az Auchan Garanciával pedig a műszaki termékek garanciális idejét lehet jelentősen meghosszabbítani.  

Az Auchan pénzügyi szolgáltatásainak köre most egy újabb termékkel, a lakásbiztosítással bővül, amelyben az üzletlánc partnere a lakásbiztosítási piac vezetője, az Alfa Biztosító. Az új szolgáltatás azért különösen aktuális, mert idén márciusban először van lehetőség arra, hogy évfordulótól függetlenül módosítsuk a lakásbiztosításunkat, ha számunkra megfelelőbbet találunk a piacon elérhető ajánlatok között. Érdemes a szolgáltatók között szétnézve az Auchan Lakásbiztosítást is megfontolni, mert lehetséges, hogy jobban járunk vele, mint a meglévő biztosításunkkal. Partnerünk, az Alfa Biztosító stabil, megbízható pénzügyi háttere és több évtizedes szakmai tapasztalata garancia arra, hogy a vásárlók számára fontos értékek biztonságban legyenek.

Az Auchan Lakásbiztosítás az auchan.hu/biztositasok/lakasbiztositas oldalon érhető el. Az Auchan célja, hogy ezzel az új szolgáltatással is felhívja a vásárlók figyelmét arra, hogy pénzügyeiket is intézzék körültekintően, és a piacon található ajánlatok közül válasszanak tudatosan.

Termékvisszahívás - Szentkirályi szénsavmentes, 1,5L

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejárati ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áru...

Tovább olvasom
Az év utolsó bevásárlásait még fizethetjük SZÉP-kártyával is...

Az Auchan áruházak a vásárlói igényeket és szokásokat figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartanak. A szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat egyebek mellett aznapi sütésű pékáruval ...

Tovább olvasom