Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Szabályzatok, nyereményjátékok

Auchan Bébé Program nyereményjáték

Regisztráljon az Auchan Bébé Programba, használja Bizalomkártyáját, és nyerje meg alábbi termékeink vagy a 25 db 5000 Ft-os Ajándékkártya egyikét!

Tovább olvasom
Nyerj stílusosan!

Vásároljon bármilyen Swarzkopf terméket az Auchan áruházakban, regisztráljon a blokk adataival és nyerje meg a 3 db Instax SQ 10 fényképezőgép vagy a 10 db Schwrzkopf termékdoboz egyikét!

Tovább olvasom
Auchan 1 millió ok a Bizalomkártyára! elnevezésű nyereményjá...

Használja legalább 1 alkalommal Bizalomkártyáját januárban és legyen Ön a szerencsés, aki megnyeri az egymillió Bizalompontot!

Tovább olvasom
„Utazz a Mikuláshoz Lappföldre!” elnevezésű promóció Hivatal...

Játsszon velünk 2017. november 16. és december 13. között! Vásároljon legalább 5000 Ft értékben Monopoly, Hasbro Gaming, Play-Doh, Nerf, My Little Pony terméket az Auchan áruházakban, és nyerjen értékes ajándékokat!

Tovább olvasom
„Hősiesen tökéletes” elnevezésű promóció Hivatalos játékszab...

Játsszon velünk 2017. november 16. és december 23. között! Vásároljon legalább 1 db Gillette, Gillette Venus, Old Spice, Head & Shoulders, blend-a-med vagy Oral – B terméket az Auchan áruházakban, és nyerjen értékes ajándékokat!

Tovább olvasom
Nyerjen Knorr termékekkel!

Vásároljon 2 db terméket* az Auchan Áruházakban a Knorr Fix alapok (26-89 g), Knorr Fűszerkeverékek (35 g), Knorr főzős- és gyümölcslevesek (31-109 g), Knorr leves- és ízesítőkockák (60 g, 120 g, 180 g), és Knorr házias levesalapok (56 g, 112 g) közül* a promóció ideje alatt egy ...

Tovább olvasom
Nyerjen nagytakarítást!

Vásároljon legalább 1 000 Ft értékben Domestos, Cif, Flóraszept, Szavo, Surf vagy Coccolino terméket bármelyik Auchan áruházban, és a résztvevők között naponta kisorsolunk egy nagytakarítást!

Tovább olvasom
1 2 3