Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Szabályzatok, nyereményjátékok

„Kérdés körút 2023 - Ossza meg véleményét az üzemanyag vásárlással kapcsolatban!” elnevezésű promóció hivatalos játékszabálya

„Kérdés körút 2023 - Ossza meg véleményét az üzemanyag vásárlással kapcsolatban!” elnevezéssel az Auchan Magyarország Kft. (2040 Budaörs, Sport u. 2-4.), a továbbiakban „Szervező”, az Auchan áruházak vásárlói számára nyereményjátékot hirdet, a továbbiakban „Játék”.

Tovább olvasom
A „Kérdés körút 2023 - Ossza meg véleményét az üzemanyag vás...

A „Kérdés körút 2023 - Ossza meg véleményét az üzemanyag vásárlással kapcsolatban!” nyereményjáték (továbbiakban: Játék) szervezője az AUCHAN Magyarország Kft. (továbbiakban: Auchan)

Tovább olvasom
„Ön mit fogyasztana szívesen egy Auchan bisztróban? Mondja e...

A „Ön mit fogyasztana szívesen egy Auchan bisztróban? Mondja el véleményét!” nyereményjáték (továbbiakban: Játék) szervezője az AUCHAN Magyarország Kft. (továbbiakban: Auchan)

Tovább olvasom
„Ön mit fogyasztana szívesen egy Auchan bisztróban? Mondja e...

„Ön mit fogyasztana szívesen egy Auchan bisztróban? Mondja el véleményét!” elnevezéssel az Auchan Magyarország Kft. (2040 Budaörs, Sport u. 2-4.), a továbbiakban „Szervező”, az Auchan áruházak vásárlói számára nyereményjátékot hirdet, a továbbiakban „Játék”.

Tovább olvasom
„Tisztázzuk le - Tisztítószer kérdőív” - hivatalos szabályza...

„Tisztázzuk le - Tisztítószer kérdőív” elnevezéssel az Auchan Magyarország Kft. (2040 Budaörs, Sport u. 2-4.), a továbbiakban „Szervező”, az Auchan áruházak vásárlói számára nyereményjátékot hirdet, a továbbiakban „Játék”.

Tovább olvasom
„Tisztázzuk le - Tisztítószer kérdőív” - adatkezelési tájéko...

A „Tisztázzuk le - Tisztítószer kérdőív” nyereményjáték (továbbiakban: Játék) szervezője az AUCHAN Magyarország Kft. (továbbiakban: Auchan)

Tovább olvasom
„Környezetbarát termékek” nyereményjáték - adatkezelési táj...

A „Környezetbarát termékek” nyereményjáték (továbbiakban: Játék) szervezője az AUCHAN Magyarország Kft. (továbbiakban: Auchan)

Tovább olvasom
1 2