Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Rólunk írták

50 millió forintos beruházásból épített szabadidőparkot az Auchan Fóton

Teljes cikk itt olvasható el: http://dunakanyarregio.hu/index_article.php?cikk=8049

Tovább olvasom
Már a magyarországi Auchan áruházakban is elérhető a Cosmia

A magyarországi Auchan áruházakban már elérhető a Cosmia, az új, minőségi kozmetikai márka, amely több mint 400 féle készítményt vonultat fel megfizethető áron.

Tovább olvasom
Strázsásoknál járt a francia nagykövet

Értelmi sérült emberek alkotásaiból nyílt vándorkiállítás a szabadszállási Strázsa Tanyán szombaton. Az eseménynek rangos vendégei voltak: Éric Fournier Franciaország magyarországi nagykövete és családja, valamint Dominique Ducoux az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója és fe...

Tovább olvasom
Ünnepi játékkínálat az Auchannál

Az ismeretterjesztő és a társasjátékok lesznek az ünnep slágerei az Auchanban. Az Auchan szerint az idei év ünnepi slágerei az ismeretterjesztő és társasjátékok lesznek, az áruházlánc tapasztalatai szerint ugyanis a magyar szülők elsősorban olyan meglepetéseket keresnek, amelyek ...

Tovább olvasom
Fogyatékkal élőket támogat az Auchan

Az Auchan és társvállalata, az Immochan decemberben érzékenyítő rendezvénysorozattal segíti a fogyatékkal élők elfogadását és mindennapi problémáik megismerését.

Tovább olvasom
Az Auchan elindította a házhoz szállítást

Elindult az Auchan házhozszállítási szolgáltatása. Budapesten az I., II., XI., XII., XXII. kerületben élők kérhetik a webáruházban kiválasztott termék házhoz szállítását. Az agglomerációban pedig Érdre, Budaörsre, Törökbálintra szállít a multi – tudta meg az Origo.

Tovább olvasom
Aki okos, ezen a hétvégén letudja a karácsonyt

A hipermarketekben rengeteg az akciós édesség, és már most megveheti az adventi dekorációkat, sőt a karácsonyfadíszeket is. Érdemes kihasználni, hiszen a következő ilyen hatalmas leárazás majd csak a Black Friday kapcsán lesz.

Tovább olvasom
1 2 3