Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Grill, nyár, szeretem – 107 akciós ajánlattal vár a grillszezonban az Auchan

Ha nyár, akkor grillezés! Egy hangulatos sütögetés a barátokkal vagy a családdal megfizethetetlen élményt ad, a hozzávalók azonban most nagyon is megfizethetők az Auchanban. Aki még nem szerezte be hozzá a megfelelő eszközt, most 140 grillező (faszenes vagy gázgrillek, kiegészítők, szalonnasütők) közül válogathat többnyire a tavalyi áron. Ami pedig a rácsra vagy nyársra kerül, most szintén akár 40%-kal olcsóbban beszerezhető az Auchan áruházakból, amibe a grillkolbászok mellett sajtok, hamburgerek, szalonnák, fűszerek, pácok, saláták és tenger gyümölcsei is beletartoznak.

Jelenleg több mint 200 kerti bútor és 140 grillező közül lehet válogatni az Auchan kínálatában, ezek közül közel 100 termék ugyanannyiért vagy még olcsóbban is elvihető, mint tavaly. A legolcsóbb felszerelés – ami egy felfújható medencéből, egy grillezőből, négy kerti székből és egy asztalból áll – már alig több mint 40 ezer forintból kijön, ezzel már egy kellemes nyár esti kerti sütögetésnek is neki lehet állni.

A grillezhető élelmiszerekből összesen 107 féle kapható jelenleg az áruházláncnál kedvezményes OkAuchan áron, aminek a mértéke esetenként 40% is lehet. A különböző süthető kolbászok és szalonnák 29%-kal olcsóbbak most, de a grillsajt ára is 30%-kal lejjebb ment. Az akcióba bekerült még számos mirelit termék, például tenger gyümölcsei, de van hamburger húspogácsa marhahúsból 29%-os kedvezménnyel, amihez többféle buci is kapható szintén akciósan.

A kereskedői tapasztalat szerint idén is tarolnak a klasszikus ízek: a sajtos, a csípős, a fokhagymás vagy a bajor, de az igazán ínyencek szélesíthetik a palettát mézes-mustáros, ementáli sajtos, jalapenos, lime-chilis, pikáns, BBQ és borsos ízű változatokkal is. A mangalica húsból készült kolbászok cajun és mediterrán ízesítésűek, a marhából készültekből pedig csípőst, sajtosat és az izgalmasan hangzó zöldalmás-cheddarost is ki lehet próbálni. És még az alapanyagoknak sincs vége, hiszen az Auchanban szarvashúsos grillkolbász is kapható.

Ha egy valamit ki kell emelni a rengetegféle grillkolbász közül, akkor az a prémium minőségű, kedvező árú Auchan Collection termékkör. Kiváló ízű mindegyik, ami a nagyon hosszadalmas és szigorú termékfejlesztés eredménye. Ezt bizonyítja az is, hogy a maradokapenzemnel blog „Nagy grillkolbász vaktesztjén” is az e sajátmárkás termékcsaládba tartozó AUCHAN Collection csípős marha grillkolbász lett az első. 

A kerti főzés persze nem csak grillezésből állhat, egy szabadtéri tűzön, bográcsban készült lecsó vagy pörkölt zamata összehasonlíthatatlanul más, nem beszélve egy nyár esti szalonnasütés semmihez sem fogható hangulatához. Az alapanyagok itt is bőven rendelkezésre állnak, szalonnából például van klasszikus bükkfán füstölt csemege szalonna, ennek van előre felkockázott, 500 grammos változata is, kolozsvári és császárszalonna, illetve mangalica csemegeszalonna.

A kiegészítő termékek választéka is igen gazdag, grillszószokból, pácból, fűszerekből, salátaöntetekből és savanyúságokból jelenleg 270 terméket kínál az Auchan, ebből 21 sajátmárkás termék. A specialitások közül néhány: az AUCHAN Prémium MMM! salátaöntet olívaolajjal, metélő és mogyoróhagymával olyan egyedi ízvilágú, különleges vinaigrette, amihez hasonló nincs a hazai piacon. Ezenfelül megtalálhatók olyan grill különleges fűszerek, amelyek csak a Auchan választékában kaphatók.

Aki pedig a grillezésnél a húsok, kolbászok helyett inkább a sajtokra szavaz, szintén nem fog csalódni az Auchan kínálatában, amit a szezonra kibővített az áruházlánc, ráadásul kedvező OkAuchan árakon elérhető. A választék gerincét a halloumi típusú sajtok adják, mellettük azonban megjelennek a grill camembert-ek, a sütni való kecskesajtok, illetve salátákba szánt, különböző formában és ízesítésekben elérhető krémfehér sajtok, sajtkockák is.

Az akciós grilltermékek pontos árakkal az Auchan akciós újságjában találhatók.

Visszagyűjti a feleslegessé vált mobilokat az Auchan

A Föld napja alkalmából az Auchan Magyarország ismét csatlakozik a KÖVET Egyesület, a Jane Goodall Intézet, a Védegylet Egyesület és az Afrikáért Alapítvány „Passzold Vissza, Tesó!” elnevezésű mobiltelefon-visszagyűjtő kampányához. Egy hónapon át, azaz május 22-ig le lehet adni a...

Tovább olvasom
Termékvisszahívás - Szentkirályi szénsavmentes, 1,5L

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejárati ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áru...

Tovább olvasom