Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Több száz tonna édességgel készül az ünnepekre az Auchan

– Több mint 20-féle Mikulás-csomag és különböző akciók az áruházakban Budaörs, 2015. november 19. – Több százezer darab Mikulás-figurával, 700 tonna szaloncukorral és számos különleges árucikkel készül az Auchan a karácsonyi ünnepekre. A vásárlók egyre szívesebben keresik a minőségi termékeket és fontos szempont számukra, hogy minden szükséges terméket időben, hiánytalanul beszerezzenek. A vállalat készül a speciális igények kielégítésére is: különleges ízesítésű és diabetikus édességek is kerülnek a polcokra. Idén sem maradnak el a karácsonyi akciók, így hetente más-más szezonális termékek árát csökkenti az áruház, ezzel is segítve a családok karácsonyi készülődését. November 22-én, vasárnap a budaörsi, maglódi és a szegedi Auchan áruházak várják a vásárlókat különleges akciókkal és családi programokkal.

 

A karácsonyi időszakban az Auchan áruházak édesség kínálata idén is exkluzív termékekkel bővül, melyeket kedvező áron szerezhetnek be a vásárlók. A hagyományos adventi naptárak, különböző karácsonyhoz köthető csokoládé figurák és szaloncukrok mellett az áruházak szezonális kínálatában megjelenik az extra méretű füge és a 400 grammos kiszerelésű datolya is, illetve a különlegességre vágyók a Panettone néven ismert német és olasz kalácsokat, a sütéshez kínált különleges fűszerkeverékeket is beszerezhetik. Az Auchan a változó vásárlói igényekre reagálva folyamatosan növeli kínálatában a diabetikus termékek mennyiségét, így idén is kapható lesz a tavalyi évben népszerű diabetikus szaloncukor, melyet sok fogyasztó választ a cukorbetegség megelőzése, az egészség megőrzése érdekében.

 

Jön a Mikulás

Az Auchan az ünnepi édességek árusítását már november elején megkezdte, hogy minden család időben tudjon gondoskodni a Mikulás-ajándékokról, szaloncukrokról és karácsonyi édességekről. A vállalat csokoládé Mikulás kínálatában 9 grammtól egészen 150 grammig szerepelnek Mikulás figurák, melyek Smarties cukorkás, mentolos, diabetikus és sárgabarack-kekszes ízesítésű változatban is megtalálhatóak. A vásárlók szívesen válogatnak az előre összeállított Mikulás-csomagok közül, ezért az áruházlánc ebből több mint 20-félét kínál, így például választhatunk kisebb játéktárgyakkal vagy virgáccsal kísért összeállítást is, attól függően, hogyan viselkedett gyermekünk az év során. Az áruházlánc annak érdekében, hogy segítse a családokat az ünnepi felkészülésben, folyamatosan akciókkal készül a szezon elejétől kezdve egészen karácsonyig.

 

Idén is slágertermék a szaloncukor

Az áruházlánc arra törekszik, hogy a legkülönfélébb vásárlói igényeket is kielégítse, ezért többféle árkategóriában kínálja a karácsonyi ünnepekkor elengedhetetlen szaloncukor-termékeit is, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább vonzó ízesítésű és árú édességet. A szaloncukor választékban olyan márka termékek szerepelnek, mint például a Milka, a Bonbonetti, a Szerencsi, a Stühmer és a Szamos szaloncukrok. Ezek a termékek 1500-2500 Ft-os áron vásárolhatók meg és egy szezonban több tízezer darab fogy belőlük, míg a vásárlók által legkeresettebb lédig szaloncukorból több száz tonnát értékesít a vállalat az ünnepek alatt. Ezt a típusú szaloncukrot kilogrammonként 1000 Ft körüli áron kínálja az áruházlánc olyan különleges ízekben, mint például bodza, ananász, kókusz vagy őszibarack zselé. Idén is kapható a tavalyi év egyik slágerterméke az Auchan sajátmárkás citromos-bazsalikomos és mézes-narancsos belga csokoládéval mártott szaloncukra.

 

A 19 magyarországi Auchan áruház a négy adventi vasárnapon nyitva tart, illetve már november 22-én a budaörsi, maglódi és a szegedi áruházak is várják a vásárlókat.