Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Szigetbarát hipermarket Óbudán

– A Sziget fesztivál idején többszörösére nő az ital, a horgászszék, a homokozó vödör, a vízipisztoly és az olcsó mobiltelefon forgalma Óbuda, 2013. augusztus 5. – Rendkívüli hűtött üdítő- és italkészlettel, rövidital akciókkal, a grillpultban olcsó, fesztiválozók számára kialakított menükkel készül az Auchan Aquincum a Sziget fesztiválra érkezőkre. Az idei sláger termékek a sörtartós horgászszékek, üdítők, röviditalok, chipsek, sátrak, vízipisztolyok, mobiltelefonok lesznek, ezekből a termékekből az átlagos heti forgalom többszörösét értékesíti az áruház. A külföldi vendégek egy része minden, a fesztivál idején szükséges terméket az áruházban vásárol meg.

Hosszú évek tapasztalatai alapján az Auchan Aquincum – a Sziget fesztiválhoz legközelebbi hipermarket –, megismerte a fesztiválozók igényeit és reagált is azokra, évről évre alakítja szolgáltatásait és kínálatát, hogy a lehető legjobban ki tudja szolgálni a nem mindennapi igényeket. A termékkínálat mellett a szolgáltatásokat is bővítette az áruház, a munkatársakat is felkészítették a szigetelők fogadására.

Idén újdonság a szolgáltatások között, hogy a grillpulton több mint 50-féle meleg ételből és menüből (hamburgeres, pizzás, rántott és grill ételek, kolbászok és hurkák, valamint saláták) választhatnak a fesztiválozók, menüben már mindössze 300-800 forint közötti, kedvező áron. Az éhes fesztiválozókat 4 nyelven tájékoztatja az áruház a grillpult kínálatáról. Újdonság még, hogy a külföldiek tájékozódását idegen nyelvet beszélő munkatársak segítik az áruház bejáratánál és területén. A táskákkal érkezők számára megnövelték az üzletsoron található szekrények számát, de azokra is gondolt az áruház vezetése, akik nem szeretnék letenni táskájukat: számukra fóliázót üzemeltet az áruház, hogy értékesebb tárgyaikat bevihessék magukkal az áruházba a lefóliázott táskákban. Az áruház a vásárlók kedvéért alakította ki a 4 órás ingyenes parkolási rendszert – így minden vásárlónak jut hely a vásárlás idejére a parkolóban, aki a fesztiválra érkezik.

Sokan egy bevásárlókocsinyi termékkel indulnak az áruházból a Szigetre, a külföldiek között népszerű, hogy nem otthonról cipelik, hanem az áruházban veszik meg a fesztiválon szükséges termékeket. A Szigeten egy hetet eltöltők számára széles törlőkendő-, kézfertőtlenítő-, illatszer- és törölközőkínálattal, eldobható műanyag evőeszközökkel, felhúzható zseblámpával, valamint ülőpárnákkal, horgász- és kempingszékekkel, sokféle sátorral és matraccal készül az áruház. Sokan a fesztiválon viselt ruhákat (fürdőruha, fehérnemű és nyári ruha, rövidnadrág) is itt vásárolják meg. Az olcsó, 2-3 ezer forintos mobiltelefonok is népszerűek, így a saját készülékeiket otthon hagyva, egy fesztiváltelefonnal kommunikálnak egymással a Szigetre érkezők.

Akik csak egy-két napot töltenek a fesztiválon, jellemzően pékárut, felvágottat, üdítőt, italt, chipset, óvszert, vízipisztolyt, buburékfújót és homokozó vödröt vásárolnak. Az áruház kiemelt készlettel és megnövelt munkatársi létszámmal várja a fesztiválra érkezőket.

 

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom