Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Országszerte 17 Auchan benzinkúton tankolhatnak az autósok ellenőrzött minőségű üzemanyagot

– Debrecenben nyílt meg a 17. töltőállomás, az áruházlánc 17. születésnapján Budaörs, 2015. május 19. – A 17 éves Auchan Magyarország Kft. Debrecenben nyitotta a 17. önkiszolgáló benzinkútját, ahol tartósan alacsony áron, a magyar szabványoknak megfelelő, ellenőrzött minőségű üzemanyagot tankolhatnak a gépjárművezetők. A vállalat célja, hogy minden hazai Auchan áruház környezetében működjön benzinkút is, így az áruházba betérők a vásárlás mellett a kedvező árú tankolással is csökkenthessék kiadásaikat.

Az Auchan Magyarország Kft. az elmúlt 17 évben mintegy 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon, és közel 7000 főt foglalkoztat jelenleg. A Debrecenben ma átadott 17. diszkont üzemanyag töltőállomáson is kizárólag a magyar szabványnak megfelelő, megbízható forrásból származó, ellenőrzött minőségű üzemanyagot tankolhatnak a gépjárművezetők, tartósan alacsony áron.

Az Auchan diszkont töltőállomások üzleti stratégiája, hogy a működési költséget az áruházlánc minimalizálja, az üzemanyag árat az adott régióban a lehető legalacsonyabban tartja, ezáltal a megtakarított összeget meg tudja osztani a vásárlókkal. Minden töltőállomáson megtalálhatóak automata kútoszlopok is, amelyeknél nem csak a tankolást, de a fizetést is önkiszolgáló rendszerben végezheti az autós.

„Nagyon örülök, hogy az Auchan Magyarország Kft. 17. születésnapját ünneplő hetekben megnyithattuk Debrecenben a 17. üzemanyag töltőállomásunkat. Az Auchan 2004 óta üzemeltet Magyarországon önkiszolgáló és automata rendszerben egyaránt működő töltőállomásokat, diszkont üzemanyag árakkal. A célunk, hogy mind a 19 áruházunk környezetében megnyissuk az önkiszolgáló benzinkútjainkat, ezzel is növelve a lakosság vásárlóerejét” – mondta el Boda Mózes, az Auchan Magyarország Kft. operatív igazgatója.

„Az Auchan áruházlánc szerepe Magyarország gazdasági- kereskedelmi hálózatában/életében igen jelentős, így Debrecen számára is fontos szereplőként van jelen, mind a foglalkoztatás, mind a helyi gazdaság szempontjából. Örvendetes, hogy az áruházlánc vezetői úgy látják, hogy Debrecen egyolyan hely, ahol érdemes fejlesztéseket, beruházásokat végezni, mivel a város nagy fejlődési potenciállal rendelkezik” – mondta el a megnyitón Dr. Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere.

„Nagyon büszkék vagyunk a ma átadott töltőállomásra, amely a debreceni Auchan áruház történetében nagy jelentőségű, hiszen nem csak egy különleges építészeti megoldásokkal kialakított, esztétikus töltőállomást nyitottunk ma meg, de Debrecenbe is elhoztuk az Auchan ellenőrzött minőségű, kedvező árú üzemanyagait. Bízom benne, hogy vásárlóink ezentúl már nem csak a bevásárlásaikat, de a tankolásaikat is az Auchannál fogják intézni, hiszen így időt és pénzt takaríthatnak meg!” – mondta el Nagy István, a debreceni Auchan áruház igazgatója.