Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Óriási születésnap a szegedi Auchanban: egyéves a legifjabb áruház

Szeged, 2013. szeptember 12. – Péntek 13. idén igazán jó napnak ígérkezik a szegedi Auchanban, ahogy a rákövetkező szombat is, hiszen első születésnapját ünnepli az áruházlánc legújabb tagja. A gyerekeket valódi óriások szórakoztatják, az igazán éhesek óriási ételeket kóstolhatnak, a fittségért Rubint Réka felel, aki ingyenes edzést tart a parkolóban. Tavaly ilyenkor a szegediek egy minőségi termékeket igazán kedvező áron kínáló áruházzal lettek gazdagabbak, ahol már a laktóz- és gluténérzékenyek is bőséges termékkínálatból válogathatnak, és ahova a kijutást a nyitvatartási időben folyamatosan közlekedő buszjárat könnyíti meg.

Ez a péntek 13. jó eséllyel csak jó emlékeket jelent majd a szegedieknek, hiszen az első születésnapját ünneplő Auchan aznapra és másnapra, azaz szombatra is izgalmas programokkal készül vásárlóinak. Péntek délután 5 órától Rubint Réka tart ingyenes edzést a parkolóban, a legkisebbeket 14-én pedig a legnagyobbak várják: igazi óriások vesznek részt a sok meglepetést tartogató szombati Óriások napján. Persze az idősebbek sem maradnak ki a jóból, mivel reggel 10-tól óriáspizzát, déltől óriás kókuszgolyót, délután 2-től pedig óriás baguettet és kolbászt lehet majd kóstolni. A gyerekek mindkét napon ingyenes arcfestést kaphatnak.

Az elmúlt egy évben folyamatosan fejlődött a szegedi Auchan áruház: kedvező árait garantálva bővíti áruválasztékát, melynek köszönhetően a laktóz- és gluténmentes étrendet követő vásárlók is bőséges termékpalettáról válogathatnak, és a frissáru-választék is egyre nő. Az áruház diszkont pontja és a kimért önkiszolgáló termékek igen nagy népszerűségnek örvendenek a vevők körében. Az áruházba való kijutást az ingyenes buszjárat menetrendjének kibővítése teszi egyszerűbbé: a buszok nyitvatartási időben folyamatosan közlekednek a most már Kiskundorozsmát is érintő vonalon.

A szeptember 13-tól 22-ig terjedő születésnapi időszakban pedig – az országos akciós újság mellett – egy négyoldalas, csak a szegedi és szolnoki áruházra érvényes akciós újság termékajánlatával várja az Auchan régi és új vásárlóit.