Mostantól igényelhető üzemanyagkártya az Auchannál – Magánszemélyeknek és vállalatoknak ideális a feltölthető kártya

Budaörs, 2012. március 28. – Magánszemélyeknek és vállalatoknak is kínál üzemanyagkártyát mostantól az Auchan. A hozzáférés egyszerű, akár az Infocenteren, akár az Auchan weboldalán, vagy vevőszolgálatokon is igényelhető a kártya. A fuvarozó és személyszállító vállalatok számára a legpraktikusabb ez a fizetési eszköz, hiszen egyrészt egyszerű megoldás a jövedéki adó visszaigénylésre a törvény adta lehetőségek figyelembe vételével, másrészt tervezhetőbbek és könnyebben kezelhetőek a költségek.

A készpénz kímélő, korszerű fizetési eszköz bevezetését már hosszabb ideje tervezte az Auchan, de a fejlesztések mostanra tették lehetővé, hogy a székesfehérvári és a soroksári benzinkútnál is elfogadják ezt a fizetési módot. Április folyamán a többi benzinkút is csatlakozik a kártya-elfogadóhelyek sorába. A kártya igénylése mellett a pénzfeltöltés is rendkívül egyszerű: banki átutalással, vagy 500 000 Ft értékhatárig az áruházak pénztársorán, 500 000 Ft felett pedig a vevőszolgálaton is feltölthetőek az üzemanyagkártyák. A kártya tulajdonosa tudja meghatározni az igényléskor, hogy a kártya kizárólag üzemanyag fizetésére legyen alkalmas, vagy akár az Auchanban történő bevásárlásra is korlátlanul felhasználható legyen a rajta lévő összeg.

Az árufuvarozó és a személyszállítást végző vállalatok számára a legoptimálisabb ez a fizetési mód. Egyrészt azért, mert ezek a vállalatok jogosultak lehetnek a jövedéki adó visszaigénylésére, másrészt, mert egy ún. mesterkártyán el lehet osztani a munkatársak kártyái felé az összegeket, így amellett, hogy készpénzkímélő megoldás, még tervezhetőbbek is a költségek.