Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Magyar Kereskedelemért Nagydíjat kapott az Auchan munkatársa

Budaörs, 2012. november 6. – Idén már nyolcadik alkalommal rendezték meg hazánkban az Európai Kereskedelem Napját, és az ehhez kapcsolódó, díjátadóval egybekötött szakmai rendezvényt. Az esemény keretében Magyar Kereskedelemért Nagydíjat kapott az Auchan Budaörs zöldség osztályának csoportvezetője, Tóth János is, aki etikus hozzáállásával, eredményeivel, és lelkesedésével vívta ki az elismerést.

Az Európai Kereskedelem Napjának célja, hogy a kereskedelmet, mint az egyik legnagyobb GDP előállító és a legtöbb munkavállalót foglalkoztató ágazatot állítsa középpontba. A hazánkban idén már nyolcadik alkalommal megrendezett szakmai eseményen Magyar Kereskedelemért Nagydíjat adományoztak azoknak a kereskedelemben dolgozóknak, akik munkahelyükön kiemelkedő tevékenységet nyújtva hozzájárultak az általuk képviselt vállalat sikereihez. Ebben az évben Tóth János, az Auchan Budaörs zöldség osztályának csoportvezetője is megkapta a rangos elismerést, bizonyítva ezzel, hogy a jó példát és etikus hozzáállást nemcsak az áruház falain belül, hanem szakmai berkekben is megbecsülik.

Tóth János 2005-ben csatlakozott az áruházlánchoz, ahol a kezdetektől a zöldség osztály csapatát erősítette. Szorgalmának és elért eredményeinek köszönhetően 2009 óta vezeti a részleget, amely vállalati szinten országosan is kimagaslóan sikeres. Ennek fő oka, hogy János a napi mukavégzésen túl ötletekkel, javaslatokkal vesz részt az osztály feladataiban, amelyeket példamutató lojalitással és szakértelemmel valósít meg.

Horváth Erika, a budaörsi áruház HR vezetője elmondta: „Hatodik alkalommal kapta meg ezt a nemzetközi szakmai szervezet által adományozott elismerést Auchan Magyarország munkatárs, amely kimagasló presztízst jelent a vállalat számára. Biztos vagyok abban, hogy a díj ezúttal is a legjobb helyre kerül, és remélem, hamarosan még több, kiemelkedő munkát végző kollégánkat éri hasonló megtiszteltetés.”

Az áruházlánc kommunikációs és fenntartható fejlődés igazgatója, Gillemot Katalin hozzátette: „Vállalatunk mindennapjait az etikus és fenntartható kereskedelem határozza meg. János sikere ismét azt bizonyítja, hogy ezek a szempontok nemcsak hazánkban, hanem nemzetközi szinten is példamutatóak. A jövőben is hasonló eredményekre törekszünk, hiszen ez az elismerés is mutatja, hogy jó úton járunk.”

 

 

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom