Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Fóton nyitott meg a 13. magyarországi Auchan töltőállomás

Fót, 2014. október 16 . – Az Auchan Magyarország Kft. 19 áruházában évi mintegy 40 millió vásárlót fogad. Az áruházak többsége mellett önkiszolgáló, diszkont benzinkutakat is üzemeltet a vállalat. A mai napon megnyitott a 13. magyarországi Auchan töltőállomás, ezúttal Fóton. Az áruházlánc célja, hogy minden hazai áruház mellett legyen benzinkút is, így a vásárlók a bevásárlás mellett a kedvező árú tankolással is spórolhassanak kiadásaikon. Az ünnepélyes avatáson Bartos Sándor, Fót polgármestere is köszöntőt mondott.

Az Auchan Magyarország Kft. az elmúlt években sok változást élt meg, 7 új áruház és velük egy töltőállomás csatlakozása volt a legnagyobb kihívás még 2012-ben. 2013 a megerősödés éve volt a vállalatnál, a 19 áruházzal országossá bővült áruházlánc összehangolta és megerősítette kereskedelmi politikáját.  Az áruházlánc az elmúlt 16 évben mintegy 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon és közel 7000 főt foglalkoztat jelenleg. 2014-ben a vállalat célja, hogy újabb töltőállomásokat nyisson meg, azok mellett az áruházak mellett, ahol még nincs benzinkút.

„Nagy lehetőség ez mind áruházunk, és azt gondolom, a település számára is, hiszen a környékbeli településekről és az átutazó, különösen az M3-as autópálya forgalmából mostantól még nagyobb számban érkeznek majd a településre és a kereskedelmi parkba a látogatók. Fót város kereskedelmi parkja így még vonzóbbá válik a környékbeliek számára, és remélem, még többen megismerik majd a fóti áruház kedvező árú, kiváló termékeit és szolgáltatásait is!” – tette hozzá Kalmár Richárd, az Auchan fóti áruházának igazgatója.

„Számos fóti munkavállalót foglalkoztatnak az Auchan áruházban, adóbevételeinkhez jelentősen hozzájárulnak, és nem feledkeznek meg a hagyományainkról sem. Évről évre támogatják a Fóti Paradicsom Fesztivált, az áruházban fóti termelőktől vásárolt fóti paradicsomot is árusítanak. Óvodáink részére is számos alkalommal ajándékoztak eszközöket. Városunk fejlődése a szolgáltatások minőségének és mennyiségének fejlődése is. Mindig öröm, ha egy beruházás sikeresen zajlik, és nincs más hátra, mint az átadás” ­– mondta köszöntőjében Bartos Sándor, Fót polgármestere.

 „2014-ben 5 milliárd forint beruházást valósítunk meg Magyarországon, melynek felét a meglévő áruházaink mellé tervezett új töltőállomások létesítésére szánjuk. Az első idei beruházás a szolnoki töltőállomásunk volt júniusban, melyet a fóti követ most. Hamarosan a szegedi, miskolci, budaörsi áruházaink melletti benzinkutak megnyitására kerül majd sor. Célunk, hogy minden áruházunk mellett, ahol lehetséges, üzemeltessünk töltőállomást is, erre jelentős igény mutatkozik a vásárlók részéről is, mert kedvező árú és kiváló minőségű üzemanyagainkkal hozzájárulunk a vásárlóerő növeléséhez” – tette hozzá Bernard Guntz, az Auchan Magyarország Kft. expanziós és beruházási igazgatója a fóti ünnepélyes avatáson.