Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Egymilliónál is több játékos, többszáz nyertes után nyáron és ősszel is folytatódnak az Auchan születésnapi játékai

– 16 személyautót adtak át a májusi nyereményjáték nyerteseinek Budapest, 2013. július 9. – A 15. születésnapját ünneplő Auchan Magyarország Kft. születésnapjával megegyező számú, 15 db Suzuki Altot, főnyereményként pedig egy Suzuki Grand Vitara személygépkocsit adott át hétfőn a májusi nyereményjáték nyerteseinek. Az autók mellett 150 páros wellness hétvégének, ugyanennyi, 15 ezer forinttal feltöltött ajándékkártyának, illetve 150 LEGO csomagnak örülhetnek a 15 éves áruházlánc vásárlói. Májusban több mint 1 millió játékos próbált szerencsét, a nyári nyereményjátékok és az őszi Auchan hónap ideje alatt pedig mind a játékosok, mind a nyertesek száma tovább növekszik majd. A májusi akciók során eladott termékek számát megduplázva, az áruházlánc az S.O.S. Gyermekfalut több mint 8 millió forinttal támogatta.

Hétfőtől az ország hét különböző településén örülhetnek a 15 + 1 új Suzuki személyautónak az Auchan vásárlói, akik az áruházlánc májusi, születésnapi játékán nyerték meg értékes nyereményüket. Az autómárka budaörsi márkakereskedésében délután háromkor adták át az autókat a szerencsés nyerteseknek az Auchan képviselői. Az autókon kívül is rengeteg nyereménynek örülhetnek a vásárlók, akik közül több mint egymilliónyian játszottak az Auchan különböző játékain májusban. 150 wellness hétvége, ugyanennyi LEGO készlet, valamint szintén 150 db, 15 ezer forinttal feltöltött ajándékkártya is gazdára talált. A játékosok és a nyertesek száma tovább duzzad hamarosan, hiszen az áruházlánc frissítő, nyári, online játékkal készül júliusban és augusztusban is. Ezt követően, az iskolakezdésre színes választékot ígér a vállalat, az ünneplés pedig újabb lendületet kap majd ősszel, októberben ugyanis a májusihoz hasonló akciókkal és kedvezményekkel kedveskednek a vásárlóknak.

A több mint 50 millió forint összértékű ajándékok nyertesei mellett az S.O.S. Gyermekfalu lakói is örülhettek a születésnapi akcióknak. A májusi hónapban ugyanis több mint 4 millió darab terméket vásároltak meg az akciós katalógusban található termékek közül. Ezt a számot megduplázva, az Auchan Magyarország több mint 8 millió forint adományt ad a szervezetnek. A játékok mellett rendkívül sikeresen zárult a Magyar Vöröskereszttel együtt szervezett véradás is, valamint számos és nagy sikernek örvendő családi program is a májusi ünneplés részét képezte.