Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Borkiválóságok az Auchanban

– Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nyitotta meg az Auchan borvásárt és népszerűsítette a kiváló hazai borokat Budapest, 2014. október 9. – Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nyitotta meg az Auchan áruházlánc borvásárát, melynek keretében a Földművelésügyi Minisztérium által készített Borkiválóságok Könyve c. kiadványban elismert, kiváló hazai borokkal is találkozhatnak a vásárlók, akciós áron. A borvásár két héten át tart mind a 19 hazai Auchan áruházban.

A magyar borászat mind szaktudásában, mind a borok minőségében a világ élvonalához tartozik, amit a kiváló, Borkiválóságok matricával ellátott borok is hirdetnek.A Földművelésügyi Minisztérium által 2013-ban elindított Nemzeti Borkiválóság Program egyik célkitűzése a magyar borok piacra jutásának segítése, a magas színvonalú kereskedelmi megjelenés támogatása.

 

A vásárlóink értékelik, szeretik a kiváló minőségű hazai borokat, az értékesített borok 96%-a magyar bor áruházainkban, erre büszkék vagyunk. Kereskedelmi stratégiánkban törekszünk a közvetlen beszállítói kapcsolatok kialakítására, így a borok esetében a kisebb-nagyobb pincészetekkel is előszeretettel állunk közvetlen kapcsolatban, ezzel is a magyar borászatokat segítve” – tette hozzá Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

 

Az Auchannál a sajátmárkás válogatásba kerülő borok is kizárólag minőségi borok lehetnek: Fabók Mihály háromszoros országos bajnok sommelier két sajátmárkás borválogatást is gondoz, személyesen választja ki az Auchan borválogatás és a Tájaink Ízei, kézműves borválogatás minden egyes darabját az áruházláncnak.

 

„Idén külön akciós katalógust is készítettünk a borvásár idejére, melyben a Borkiválóságok könyvének ajánlásával is szerepelnek borok. A Földművelésügyi Minisztérium által készített könyvből ajánlott termékek szigorú szakmai zsűri által kiválasztott hazai borok. A termékek egy része állandó kínálatunkban is szerepelni fog mostantól, így később is megtalálják nálunk a vásárlók” – mondta el Balogh Gabriella tömegfogyasztási cikkek beszerzési igazgató.

 

„A bor megítélése ízlés kérdése, minden minősítés egy kockázatvállalás is a borász számára. Ismét megmérettettünk, és nagy örömünkre szolgál, hogy bekerülhettünk a kiadványba, amely nem csak az ismert márkák, de a kisebb, feltörekvő pincészetek számára egyaránt lehetőséget teremt arra, hogy a nagyközönség megismerje” – tette hozzá Gere Attila, borász.

 

Az Auchan Borvásár keretében péntektől mind a 19 hazai áruházban megtalálhatnak a vásárlók olyan különleges minőségű borokat, melyeket a Borkiválóságok Könyvében a szakértők elismertek, két hétig akciós áron kaphatóak. Azok a vásárlók, akik 3 darabot vásárolnak az akciós katalógus Borkiválóságok oldalán szereplő borok közül, és regisztrálnak az auchan.hu oldalon, a Borkiválóság könyvét kapják ajándékba a Nemzeti Borkiválóság Program támogatásával.

 

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom