Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Az idén 15 éves Auchan Magyarország Kft. június 6-án tartja első nagyszabású, partnereinek szóló rendezvényét

A fórum célja a 15 éve hűséges partnerek elismerése mellett új partnerekkel bővíteni az áruházlánc kapcsolatait, ezáltal a hazai termékválasztékát is Budaörs, 2013. május 16. – Az idén 15 éves Auchan Magyarország Kft. első alkalommal, 2013. június 6-án rendezi meg első nagyszabású rendezvényét, az Auchan Partner Napot. A rendezvény célja, hogy a jelenlegi, több mint 1300 beszállítóból álló hálózat további hazai gyártókkal és termelő vállalatokkal bővüljön, így mind a 19 áruház termékválasztéka bővülhessen. Az eseményt Dominque Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója nyitja meg, a megnyitón részt vesz Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Dr. Pesti Imre kormánymegbízott is. A leendő partnerek jelentkezését május 23-ig várja az áruházlánc a http://www.auchan.hu/auchanpartnernap/ címen, a rendezvény helyszíne a Syma Rendezvény Központ lesz.

Az Auchan Partner Napra jelentkező termelő, gyártó és szolgáltató kis-és középvállalkozások szekciótermekben, szektoronként tudnak majd kérdéseket feltenni az áruházlánc beszerző kollégáinak. Az előadások után közvetlen kapcsolatfelvételre és kerekasztal beszélgetésre is lesz lehetőség. Az egyes szektorokba tartozó pontos termékekről az érdeklődők ezen a linken kaphatnak további információkat: http://www.auchan.hu/auchanpartnernap/.

 

A rendezvényre nem csupán az országos, de a regionális, sőt, akár egyetlen áruház ellátására vállalkozó cégek jelentkezését is várják. Az Auchan Partner Napra regisztrálni a http://www.auchan.hu/auchanpartnernap/regisztracioweboldalon lehet adatlap kitöltésével 2013. május 23-ig. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyről visszajelzést az áruházlánc május 31-ig küld minden regisztrálónak.

 

A szekcióülések párhuzamosan több helyszínen zajlanak majd, az egyik teremben a potenciális partnerek azokról a lehetőségekről, feltételekről kapnak tájékoztatást, amelyek segítségével az áruházlánc partnereivé válhatnak. A másik szekcióteremben pedig a már meglévő beszállítók számára szervez az áruházlánc az elmúlt 15 évben tartó szoros együttműködést elismerő rendezvényt.

 

„Izgatottan várjuk a közelgő Auchan Partner Napot, hiszen első alkalommal rendezünk ehhez hasonló, nagyszabású fórumot. Azt szeretnénk, ha a 15. születésnapunk örömeiben nem csak vásárlóink és munkatársaink, de partnereink és leendő partnereink is osztoznának. Beszállítóink és partnereink nélkül vállalatunk nem érte volna el az eddigi eredményeket az első 15 évben, és bízunk abban, hogy az elkövetkező 15 év is hasonló sikereket tartogat számunkra; mi mindent megteszünk azért, hogy ez így legyen!” – mondta el Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.