Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

A tavalyinál is több, mintegy 800 tonna szaloncukor és egymillió Mikulás figura talál gazdára az Auchanban

– Az ország egyik legszélesebb édesség választékában megtalálható a pattogós cukros Mikulás figura és a citromos-bazsalikomos szaloncukor is Budaörs, 2014. december 1. – Idén várhatóan emelkedik a karácsonykor eladott édességek mennyisége: szaloncukorból a tavalyinál is nagyobb mennyiség, mintegy 800 tonna fogy majd. A második legnépszerűbb termék a Mikulás figura, ebből egymillió darab értékesítésére számít az áruházlánc. Folytatódik az a trend, hogy a vásárlók egyre tudatosabban választanak és a minőségi édességeket keresik. Az Auchan az ország egyik legszélesebb választékával, mintegy 80-féle Mikulás figurával és több mint 80 féle szaloncukorral, valamint vonzó akciókkal várja a vásárlókat.

Az Auchan a bevonó masszás termékek számát az előző évek trendjének megfelelően tovább csökkentette: helyettük a minőségi, magas kakaótartalmú termékekből kínál egyre többet.  Az áruházlánc a karácsonyi szezonális termékek között is tovább növelte diabetikus választékát is.

 

A mindenkori sláger hazánkban a szaloncukor

A legnépszerűbb a kimért kiszerelésű, hiszen így a vásárló egyetlen darabtól több tíz kilogrammig vásárolhat magának a jó minőségű csemegéből, akár többféle ízből, tetszőlegesen. A legkedveltebb ízek a zselés, a vajkaramellás, a rumos-diós, a mogyorókrémes, a szilvapálinkás. Új ízek idén a bodza, az ananász és a zselés vegyes gyümölcs. Valódi sláger idén az új, sajátmárkás, mézes-narancsos és citromos-bazsalikomos szaloncukor, ami már most a vásárlók kedvence lett. A márkatermékek közül a legnagyobb mennyiségben a hazai márkák közül a Szamos, a Stühmer, a Szerencsi, a Vadász termékeit kínálja az áruház, de népszerűek a világmárkák is. Az árak kiszereléstől, íztől, márkától függően 199 Ft-tól  3000 Ft-ig terjednek, kilogrammonként a kimért szaloncukor már 769 forintért kapható.

 

Soha nem látott Mikulás-figura választék: a pattogós cukrostól a mentolosig

Idén is az Auchan nyújtja az egyik leggazdagabb választékot az egész országban Mikulás figurákból: több mint 80-féle termékből választhatnak a vásárlók. Ezek között van tejcsokoládés és étcsokoládés, mentolos ízesítésű és fehér csokival kevert, de még pattogós cukorral kombinált is. Mindenki megtalálhatja a kedvére valót árban és ízben. A világmárkák mellett nagyon kedveltek a tradicionális, magyar termékek mai változatai is: a Tibi, a Szerencsi, a Vadász. Az árak 29 Ft-tól egészen az 1000 Ft feletti árig terjednek, íztől, kiszereléstől, gyártótól függően.