Áruházak Facebook Youtube Üzenet

10 éves az Auchan székesfehérvári áruháza

Közel 140 munkatárs még mindig itt dolgozik a nyitás óta Székesfehérvár, 2011. november 28. – Az idei év a jubileumok éve az Auchan Magyarországnál. Az Auchan csoport 50. és a dunakeszi áruház 10. születésnapja mellett a székesfehérvári áruház is ebben az évben, éppen a mai napon ünnepli a 10 éves fennállását. Az Auchan Székesfehérvár több szempontból is első a magyarországi Auchan áruházak között: az első vidéken megnyitott tagja az áruházláncnak és a legjövedelmezőbb Auchan áruház hazánkban.

A jelenleg 400 főt foglalkoztató székesfehérvári áruház volt az Auchan Magyarország negyedik hipermarkete és az első, amelyet vidéken nyitottak. Az Auchan Székesfehérvár 2001. november 28-án nyitotta meg kapuit 494 alkalmazottal, akik közül 135-en még mindig a székesfehérvári áruházban dolgoznak tízen pedig más telephelyen, de azóta is az Auchan Magyarországnál.

 

„A vállalatnál itt a legmagasabb a régi dolgozók aránya, akiknek hozzáállása, hostesseink mosolya, felelős munkavégzése nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy vásárlóink rendszeresen visszatérnek hozzánk. Büszkeséggel tölt el, amikor a vállalat felső szintű vezetésében egykori áruházi kollegák vannak” – mondta Szakasics Zoltán áruház igazgató, aki 7 éve vezeti a székesfehérvári áruházat.

 

A székesfehérvári áruház az elmúlt 10 évben folyamatosan fejlődött. Kiemelkedő, hogy saját gyártóműhelyeikben – pékség, cukrászat, pizza, grillpult és hentes – készül számos termékük. 2006 óta a zöldség osztály megjelenése eltér a más Auchan áruházakban megszokottól, átláthatóságával az igazi piaci hangulatot tükrözi. A dunántúli áruház volt az első, amelyikben tesztelni kezdték a különböző energiatakarékos megoldásokat (pl. hűtők lefedése). A 2005-ben megnyitott, 24 órában üzemelő, önkiszolgáló benzinkútnál pedig a többi Auchan áruházhoz képest a székesfehérvári töltőállomásánál lehetett legkorábban E85-ös üzemanyagot kapni és jelenleg – a vidéki vásárlók igényeihez igazodva – a PB gázpalackok cseréjét is csak ez az áruház teszi lehetővé.

 

Az Auchan Székesfehérvár nagy figyelmet fordít dolgozóira is, a kereskedelmileg aktív időszakokban (nyár, Húsvét, év vége) határozott idős munkatársakat is foglalkoztatnak, és folyamatosan kapcsolatban vannak munkaerő kölcsönző cégekkel és diákszervezettel is. 2002 óta a szakképző intézményekkel és munkaügyi központtal is együttműködnek annak érdekében, hogy lehetőséget biztosítsanak a gyakorlati oktatásra és a vizsgáztatásra.

 

Az áruház megnyitása óta az áruházat megnyitó kiváló vezető, Bernard Hasbroucq és a jelenlegi áruházigazgató, Szakasics Zoltán lelkiismeretes munkájának köszönhetően az Auchan Székesfehérvár a régióban a vásárlók legkedveltebb áruházává vált. A vállalat hosszú távú célja, hogy még sok éven át hozzájáruljon a térségben élők vásárlóerejének és életkörülményeinek javításához, és felelős munkáltatóként is megállja a helyét. Az Auchan Székesfehérvár vezetése ezúton is köszönetet mond minden hűséges vásárlójának.

 

Guinness rekordkísérlet céljából több ezer főt várnak közös ...

35 év feletti résztvevők együtt táncolásával készülnek a Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál. Az április 29-én, a Tánc Világnapja alkalmából 11 órára meghirdetett rekordkísérlet a No.1 Mini és Motoros Team, a Tisztelet Társasága, az Auchan - Aquincum Óbuda, valam...

Tovább olvasom
Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Több mint 700 diák választotta az Auchant. Az áruházlánc tov...

Az Auchan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársai a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a vásárlókat, és ehhez minden lehetséges szakmai segítséget megad. Ennek megfelelően már az első lépésektől támogatja azon fiatalok szakmai képzését és fejlődését, akik a keresked...

Tovább olvasom