Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Tíz éve kínál sajátmárkás elektronikai cikkeket az Auchan

Az Auchan hiperek Qilive márkanév alatt sajátmárkás műszaki cikkeket, kis- és nagy háztartási gépeket, szórakoztató elektronikai készülékeket, audiovizuális és informatikai eszközöket forgalmaznak a nagy márkák termékei mellett. A Qilive éppen tíz éve van jelen a hazai és nemzetközi piacon. 700-féle árucikke a minőség, korszerűség és megfizethetőség jegyében jó választás a vezető márkák termékeivel szemben, amit az is bizonyít, hogy tavaly minden negyedik vásárló a Qilive termékek mellett tette le a voksát. A törökbálinti Auchan pedig külön Qilive márkaboltot nyitott év végén.

A Qilive termékek az Auchan sajátmárkás műszaki, elektronikai és háztartási gépeinek összefoglaló neve. A márka éppen tíz éve van a piacon. A kínálatba tartoznak háztartási kis- és nagygépek: porszívók, hűtők, mosógépek, konyhafelszerelési eszközök, kávéfőzők, szépségápolási termékek, mint például hajvasalók és sütővasak, hajszárítók, szórakoztató elektronikai eszközök és a hozzájuk tartozó kiegészítők: konzolok, tévéantennák, speakerek, illetve mobilkiegészítők, klaviatúrák, fej-és fülhallgatók. A hatékonyan működő Qilive eszközök megkönnyítik a mindennapokat. Praktikusak, könnyen tisztíthatók és jól tárolhatók.

Az összes Qilive árucikk szigorú minőségellenőrzésen megy át, hogy megfeleljen a nemzetközi szabványoknak. A termékeket hosszú távú használatra tervezték, nagy részükre 3 év jótállást vállal az Auchan, de a kávéfőzőkre, porszívókra 4 év a garancia.

A sajátmárkás készülékek dizájnban is erősek, 2020-ban iF Design díjat nyert a Qilive bluetooth fülhallgató, levegőtisztító, hajszárító és hajvasaló, illetve több Qilive termék is kapott már Red Dot Design díjat. A készülékek tervezésénél és gyártásánál figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra, a hosszútávú használatra és a tudatos vásárlás ösztönzésére is.

Tavaly a hazai Auchan áruházak közel 370 ezer Qilive terméket értékesítettek, a törökbálinti Auchanban pedig külön Qilive márkabolt nyílt az év végén 175 m2-en.

Jégkrémtrendek 2024: új ízek, mentesek és vegánok, fogyasztá...

A jó idővel érkezik a jégkrémek csúcsszezonja. Ebben a kategóriában is egyre több szempontnak kell megfelelni a kínálat kialakításakor – mondják az Auchan szakértői. A klasszikusok mellett mindig elő kell rukkolni új és különleges ízekkel, figyelembe kell venni a fogyasztók étel...

Tovább olvasom
Tájékoztatás termék visszahívásról - CUP’S kétkerekű robogó

Tisztelt Vásárlóink! Biztonsági okokból az alábbi azonosítókkal rendelkező CUP’S kétkerekű robogó szivárványszínű LEDEKKEL megnevezésű terméket visszahívjuk.

Tovább olvasom
Környezetkímélőbb lesz az Auchan házhoz szállítása

Az Auchan 2016 óta van jelen a hazai e-kereskedelmi piacon, a szolgáltatás 2021-ben lett országos. Ma már az Auchanból bárhova lehet online rendelni az élelmiszeren kívül háztartási cikkeket, műszaki és barkácstermékeket, játékokat, valamint sporteszközöket egyaránt. A házhoz szá...

Tovább olvasom