Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Szerezz örömöt duplán az ajándékoddal!

Idén az Auchan év végi jótékonysági kampányának egy puzzle lesz a főszereplője, aminek a megvásárlásával az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa, a Magyar Református Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt és az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját támogathatjuk, ugyanis az Auchan minden Trefl puzzle megvásárlása után eljuttat még egy dobozzal hozzájuk. A gyűjtés már elindult, és egészen december 24-ig tart, hogy ezzel a népszerű játékkal a nehéz sorsú gyermekek, idősek és családok karácsonyát is szebbé tegyük.

Elindult az Auchan karácsonyi jótékonysági kampánya, amely során minden megvásárolt Trefl Puzzle után egy újabb dobozt ajánl fel a vállalat, hogy azokat karitatív szervezetek segítségével a nehézségekkel küzdő gyerekek, idősek és családok kapják meg karácsonyra. Az eddigi sikeres gyűjtések jól mutatják, hogy az Auchan vásárlóknak fontos a társadalmi felelősségvállalás, az elesettekkel való együttérzés, és minden évben sokan élnek az adományozás lehetőségével. A civil szervezetek munkájának támogatásához pedig most sem kell más, mint egy tudatosan meghozott vásárlói döntés, amivel a saját ajándékozottnak öröme mellett többtízezer család és gyermek karácsonya is szebb lehet. Az áruházlánc célja, hogy karácsonyig országszerte legalább 30 ezer nehéz anyagi körülmények között élő családhoz jusson el egy-egy ajándék puzzle.

 

„A karácsonyi adományozás már hagyománynak számít az Auchannál és mindig hálával tölt el minket, hogy vásárlóközönségünk minden évben nyitott a rászorulók támogatására. Idén ismét örömmel adunk teret a jótékonyságnak, bízva abban, hogy sok családnak, gyermeknek és felnőttnek szerezhetünk örömet a társasjátékkal” – mondta Varga-Futó Ildikó, az Auchan CSR igazgatója.

 

Az adományozás mellett a többi karácsonyi ajándékot is beszerezhetjük az Auchanban, amely igen széles játékkínálattal várja vásárlóit. Érdemes kiemelni a sajátmárkás One Two Fun termékcsaládot, aminek darabjaival a család minden tagja jól szórakozhat. Bőven akad készségfejlesztő és tanulást elősegítő játék is köztük, amelyekkel a gyerekek a szülőkkel, nagyszülőkkel, de akár önállóan is játszhatnak. A kollekcióhoz tartozik tanuló tablet, fából készült fésülködőasztal, zenélő babaasztalka, kávéfőző, kisállatkórház és még sok-sok olyan játék, ami segíti a gyerekek fejlődését. A One Two Fun termékcsaládnál az a szempont is érvényesül, hogy a játékok fenntartható módon készüljenek és időtállóak legyenek. A sajátmárkán kívül az Auchanban természetesen a legismertebb márkák is jelen vannak, olyan nagy kedvencek, mint a Barbie, a LEGO, a Hot Wheels vagy a Bakugan, amelyek a webáruházból is megrendelhetők. A karácsonyi puzzle-gyűjtés már elindult, és egészen december 24-ig tart.

Tájékoztatás termék visszahívásról - CUP’S kétkerekű robogó

Tisztelt Vásárlóink! Biztonsági okokból az alábbi azonosítókkal rendelkező CUP’S kétkerekű robogó szivárványszínű LEDEKKEL megnevezésű terméket visszahívjuk.

Tovább olvasom
Környezetkímélőbb lesz az Auchan házhoz szállítása

Az Auchan 2016 óta van jelen a hazai e-kereskedelmi piacon, a szolgáltatás 2021-ben lett országos. Ma már az Auchanból bárhova lehet online rendelni az élelmiszeren kívül háztartási cikkeket, műszaki és barkácstermékeket, játékokat, valamint sporteszközöket egyaránt. A házhoz szá...

Tovább olvasom
Tájékoztatás termék visszahívásról - Auchan Kedvenc csemege/...

Tisztelt Vásárlóink! Biztonsági okokból, az AUCHAN Magyarország Kft. az alábbi azonosítókkal rendelkező termékeket visszahívja.

Tovább olvasom