Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Hetente 3000 termék árát viszi le az Auchan

A KSH adatai szerint tavaly április óta a fogyasztói árak 24%-kal emelkedtek, ami jelentős anyagi többletköltséget jelent a háztartásoknak. Az Auchan üzletpolitikájában azonban az egyik fő szempont a vásárlóerő megőrzése, ezért kétféleképpen: tartósan és permanens akciókkal is igyekeznek mérsékelni a hazai lakosság terheit. Hetente 3000 terméket akciósan adnak, az év eleje óta pedig tartósan 5000 terméknek vitték lejjebb az árát.

Egy nagyobb bevásárlást már mindenképpen érdemes tudatosan átgondolni és elkerülni az impulzív döntéseket. Ehhez jó, ha mindig előre tájékozódunk az aktuális árakról, akciókról és promóciókról. Az Auchanokban minden héten 3000 terméket adnak jóval kedvezőbben az eredeti árnál. Hogy az adott héten melyik 3000 termékhez lehet jutányosabban hozzájutni, arról az Auchan akciós újságokból lehet előre tájékozódni, és megtervezni, hogy éppen mivel érdemes feltölteni a háztartást. Az árcsökkenés mértéke esetenként 40%-os is lehet. A termékkörök változatosak, az élelmiszerek mellett a háztartási és tisztítószereket, kozmetikumokat és egyéb nem élelmiszer termékeket is érintik az árleszállítások.  

A hetente változó, de mindig 3000 terméket érintő OkAuchan ajánlat feltűnő, piros-sárga színű árjelzésekkel jelenik meg az áruházakban, amelyek a többi nagy bolthálózattal összehasonlítva is kedvezőek. Sok esetben a diszkontláncokkal is felveszik a versenyt, amihez azonban az Auchannál egy sokkal szélesebb kínálat társul, élelmiszerekből és nem élelmiszer termékekből egyaránt akár a hazai, akár a nemzetközi márkákat nézzük. Nem véletlen, hogy az Auchan gyakran kerül ki a legolcsóbb áruházláncként a független ár-összehasonlításokból.

A csütörtöktől csütörtökig terjedő OkAuchan ajánlat jelenleg több termékkört is érint. Néhány példa, amit a hét közepéig, azaz a következő OkAuchan ajánlatig lényegesen olcsóbban lehet megvenni az Auchanban: A 400 grammos Auchan kedvenc teljes kiőrlésű kenyeret most 33 %-kal, az Izsáki, 200 grammos 8 tojásos cérnametéltet 40 %-kal, az Öcsi szeletelt, füstölt, gyorspácolt 500 grammos bacon szalonnát 49 %-kal kedvezőbben szerezhetjük be az áruházlánc üzleteiben. Az Ammerlander 125 grammos trappista sajt kedvezményes ára 449 Ft lesz, a 90 grammos Nádudvari borjúmájas 199 Ft-ba, a 250 grammos Jogobella ivójoghurt 179 Ft-ba kerül.

A hétről hétre változó OkAuchan ajánlatok mellett állandó tendencia, hogy az áruházlánc a kedvezőbb beszállítói árakat érvényesíti a fogyasztói árakban. Ennek köszönhetően az év eleje óta mintegy 5000 termék ára lett tartósan alacsonyabb az Auchan gazdag kínálatában.

Termékvisszahívás - Szentkirályi szénsavmentes, 1,5L

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejárati ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áru...

Tovább olvasom
Már lakásbiztosítást is lehet kötni az Auchanban

Az Auchan Magyarország tavaly ősszel indította el az „Auchan Pénzügyi Szolgáltatásokat”, amely kedvező áruhitelre és műszaki termékeknél a garancia kiterjesztésére is lehetőséget adott. Az ajánlatok köre most lakásbiztosítással bővül, amelyben az Auchan biztosító partnere az Alfa...

Tovább olvasom
Muncholni is lehet már az Auchanban

Áprilistól a Munch szolgáltatása is bekerül az Auchan élelmiszermentő folyamatába. Egyelőre két áruházzal indulnak, Soroksáron és a Savoya Parkban lehet majd átvenni a kedvezményes meglepetés csomagokat. Nyár elejére várhatóan már az összes Auchan áruházban töredékáron lehet hozz...

Tovább olvasom