Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Egyre jobban megnézzük a szaloncukor és a csokimikulás árát

Az Auchan szakértői szerint manapság egyre inkább az ár számít, amikor édességet vásárolunk az ünnepekre. A fogyasztói kosárba jellemzően kevesebb termék kerül a tavalyi évekhez képest, és az előre elkészített csomagok és díszkosarak helyett is a vásárlók inkább maguk állítják össze az édességcsomagokat. Egyre népszerűbbek a sajátmárkás és a kimért termékek.

Az Auchan több mint 400 szezonális édességgel várja a vásárlókat, hogy mindenki az igényei szerint válogathasson belőlük mikulásra és karácsonyra. Ezek közül a legnépszerűbbek a csokifigurák, az adventi naptár és a szaloncukor. Ebben a termékkörben is egyre többen keresik a saját márkát, de ma még a nagy márkák erősebbek. Az Auchan több mint 100 termékkel várja a vásárlókat, amelyek között megtalálhatók a mentes termékek is. Ez a versenytársak viszonylatában az egyik leggazdagabb választék, amiben a legjobb ár-érték arányt képviselők mellett ott vannak a prémium termékek is.

 

Csokimikulásból a 40-100 grammig terjedő kiszerelések a legnépszerűbbek, az előre elkészített csomagokból pedig azoknak a forgalma tartja magát, amelyekben az édességek mellett kis plüss figura is van plusz ajándékként. Megfigyelhető az is, hogy a csokifigurákhoz és a mikulásokhoz továbbra is ragaszkodnak a vásárlók, és ezeknél azért nézik a magasabb kakaótartalmat és a minőséget is. 

 

A szaloncukor esetében a legkedveltebb ízek még mindig a klasszikusok, de az ínyencek kipróbálhatják az erős pistás zselés, a dobostorta, a pisztácia, az ír krémlikőr, az eszterházy és a pezsgőkrém ízesítésűeket is.

 

Egy biztos, a választásban egyre nagyobb szerepet játszik az ár. A vásárlók egyre tudatosabbak e téren, keresik a kedvezőbb megoldásokat és az akciókat. Az Auchan ezért a csúcsszezonban is folyamatosan akciós áron kínálja az ünnepi édességeket, nem kell januárig várni az akciókkal. Hetente más-más terméket vehetünk meg olcsóbban az áruházlánc üzleteiben. A piros-sárga OkAuchan árcédulák jelzik, amelyeket különösen jó áron lehet megkapni az adott héten.

Több mint háromezren döntöttek az egészséges táplálkozás mel...

Az elmúlt 8 hónapban több mint 3 000 felnőtt csatlakozott az Auchan Alapítvány által támogatott Miből Mennyit Egyek programhoz, hogy egy egészségi állapotfelmérés után heti rendszerességgel kapjanak ingyenes, személyre szabott táplálkozási tanácsot. A regisztrálók közel fele (45...

Tovább olvasom
Napelemekkel növeli ingatlanjai energiahatékonyságát az Auch...

A Retail szektor idei legnagyobb napelem beruházása valósul meg azzal, hogy az Auchan Magyarország és az Auchan Korzókat kezelő Nhood Hungary az ingatlanok energiahatékonyságának növeléséért az épületek tetejére napelemeket telepít 20 millió euró értékben. Ezzel a kiskereskedelem...

Tovább olvasom
Az év utolsó bevásárlásait még fizethetjük SZÉP-kártyával is...

Az Auchan áruházak a vásárlói igényeket és szokásokat figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartanak. A szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat egyebek mellett aznapi sütésű pékáruval ...

Tovább olvasom