Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

EGY KIÁLLÍTÁS KÉPEI

A daganatos betegségekből történő felgyógyulás függ a pozitív hozzáállástól is, azaz attól, hogy megőrizzük magunkban a reményt. Ebben kívánnak segíteni azok a túlélők, akiknek előtte-utána fotóiból kiállítás készült. Az Auchan Magyarország támogatásának köszönhetően e kiállítás most sokak számára válik láthatóvá. Az áruházakban nem csak a képek lesznek kiállítva, de a Magyar Rákellenes Liga önkéntesei tájékoztató anyagokkal, önvizsgálat tanítással, beszélgetéssel is várják az érdeklődőket.

A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete „ADD TOVÁBB A MOSOLYODAT” közösségének kezdeményezésére szokatlan és egyben különleges vándorkiállítással várja az érdeklődőket.

 

A Sorstárs Képtár – MEGGYÓGYULTAM kezdeményezésben kiállított fotókon szereplő – egyre bővülő számú – arcképeken látható a betegség kezdete, a kendőzetlen fájdalom vagy éppen az a pozitív hozzáállás, ami végig segítette őket. A képen szereplők már akkor tudták, hogy nehéz lesz a harc a gyilkos kór ellen, de hittek abban, hogy győztesként kerülnek ki a küzdelemből és a fénykép az igazukról tanúskodik.

 

A daganatos betegségüket nyilvánosan felvállaló sorstársak között van zenész, orvos, hétköznapi hős és minden előtte-utána képnek van egy üzenete: „Soha nem kell feladni a gyógyulásba vetett hitet!”, illetve „Az élet nagy ajándék, amit becsülni, védeni kell!”.

 

Az Auchan Magyarország önzetlen támogatásának köszönhetően a kiállítás képei elérhetővé válnak az áruházakban is, azonban nem pusztán képek lesznek kiállítva, hanem az érdeklődők találkozhatnak a Rákellenes Liga önkénteseivel is, akik képekkel, tájékoztató anyagokkal, önvizsgálat tanítással és beszélgetéssel várják a vásárlókat.

 

Időpontok és helyszínek:

Október 7.: Miskolc (Pesti út), Budaörs, Solymár, Kecskemét, Csömör

Október 14.: Debrecen, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Szeged, Óbuda

Október 20.: Székesfehérvár, Miskolc (József Attila út)

Október 21.: Budakalász, Szolnok, Fót

Október 27.: Törökbálint

Október 28.: Soroksár, Maglód, Albertfalva (Savoya Park)

 

A kiállítás megvalósulását az Aszódi Integrált Kulturális Intézmény is támogatja.

Budapest, 2023. október 6.

Több mint háromezren döntöttek az egészséges táplálkozás mel...

Az elmúlt 8 hónapban több mint 3 000 felnőtt csatlakozott az Auchan Alapítvány által támogatott Miből Mennyit Egyek programhoz, hogy egy egészségi állapotfelmérés után heti rendszerességgel kapjanak ingyenes, személyre szabott táplálkozási tanácsot. A regisztrálók közel fele (45...

Tovább olvasom
Napelemekkel növeli ingatlanjai energiahatékonyságát az Auch...

A Retail szektor idei legnagyobb napelem beruházása valósul meg azzal, hogy az Auchan Magyarország és az Auchan Korzókat kezelő Nhood Hungary az ingatlanok energiahatékonyságának növeléséért az épületek tetejére napelemeket telepít 20 millió euró értékben. Ezzel a kiskereskedelem...

Tovább olvasom
Az év utolsó bevásárlásait még fizethetjük SZÉP-kártyával is...

Az Auchan áruházak a vásárlói igényeket és szokásokat figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartanak. A szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat egyebek mellett aznapi sütésű pékáruval ...

Tovább olvasom