Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Bolt a boltban – sajátmárkás high tech részleg nyílt a törökbálinti Auchanban

Qilive üzlet nyílt a törökbálinti Auchan áruházban, ahol 650 féle sajátmárkás műszaki cikkel és elektronikai termékkel várják a vásárlókat. A 175m2-es márkabolt a high tech szakáruházak hangulatát ötvözi az Auchan arculatával. A könnyebb tájékozódást a szemmagasságban elhelyezett termékkategóriákat jelző táblák segítik. Az áruházon belül elkülönített műszaki részleg különlegessége a középen található online pult, ahol a vásárlók a teljes online választékot meg tudják nézni, hogy könnyebben tudjanak dönteni. Ugyancsak ezt szolgálja a márkaboltból ingyenesen hívható telefonszám is, ahol a vonal másik végén szakértő munkatársak további információkat tudnak adni a termékekről és azonnal válaszolnak a felmerülő kérdésekre. A feltűnő digitális totemen pedig a nagy háztartási gépek választéka jelenik meg.

A Qilive termékek az Auchan sajátmárkás műszaki, elektronikai és háztartási gépeinek összefoglaló neve. A kínálatba tartoznak háztartási kis- és nagygépek: porszívók, hűtők, mosógépek, konyhafelszerelési eszközök, kávéfőzők, szépségápolási termékek, mint például hajvasalók és sütővasak, hajszárítók, szórakoztató elektronikai eszközök és a hozzájuk tartozó kiegészítők: konzolok, tévéantennák, speakerek, illetve mobilkiegészítők, klaviatúrák, fej-és fülhallgatók. A hatékonyan működő Qilive eszközök megkönnyítik a mindennapokat és hozzásegítenek, hogy a szabadidő eltöltése valódi kikapcsolódás legyen. A praktikus használaton kívül könnyen tisztíthatók, jól tárolhatók és egyszerű a javításuk is. A tartós használatra tervezett termékekre 3 év garanciát vállal az Auchan.

 

A sajátmárkás készülékek dizájnban is erősek, 2020-ban iF Design díjat nyert a Qilive bluetooth fülhallgató, levegőtisztító, hajszárító és hajvasaló. A készülékek tervezésénél és gyártásánál a minőség mellett különös figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra, a hosszútávú használatra és a tudatos vásárlás ösztönzésére. A gépek épségének megőrzésével a műanyag csomagolóanyagokat 50%-kal csökkenti a vállalat, illetve pár éven belül 100%-ban újrahasznosítható, újra felhasználható vagy komposztálható csomagolást fognak használni.

 

A sajátmárkás elektronikai termékek természetesen a többi Auchan hipermarketben is kaphatók, de a törökbálinti áruház az első, ahol külön Qilive márkaboltot hoztak létre. 

 

A törökbálinti Qilive üzletről készült kisvideó itt tekinthető meg:

[KATTINTSON IDE A VIDEÓ MEGTEKINTÉSÉHEZ]

Tájékoztatás termék visszahívásról - CUP’S kétkerekű robogó

Tisztelt Vásárlóink! Biztonsági okokból az alábbi azonosítókkal rendelkező CUP’S kétkerekű robogó szivárványszínű LEDEKKEL megnevezésű terméket visszahívjuk.

Tovább olvasom
Környezetkímélőbb lesz az Auchan házhoz szállítása

Az Auchan 2016 óta van jelen a hazai e-kereskedelmi piacon, a szolgáltatás 2021-ben lett országos. Ma már az Auchanból bárhova lehet online rendelni az élelmiszeren kívül háztartási cikkeket, műszaki és barkácstermékeket, játékokat, valamint sporteszközöket egyaránt. A házhoz szá...

Tovább olvasom
Tájékoztatás termék visszahívásról - Auchan Kedvenc csemege/...

Tisztelt Vásárlóink! Biztonsági okokból, az AUCHAN Magyarország Kft. az alábbi azonosítókkal rendelkező termékeket visszahívja.

Tovább olvasom