Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Az iskolakezdési vásár már elkezdődött az Auchannál, de igazi hajrára augusztus 20. után számít az áruházlánc

Az Auchan áruházak tapasztalatai szerint sok család ugyan már július végén elkezdi a felkészülést az iskolakezdésre, de a többség inkább augusztus végére, a családi nyaralás utánra időzíti a beszerző körutat. Azoknak sem kell azonban aggódniuk, akik a legutolsó percekre hagyják a vásárlást, hiszen az Auchan több mint 2000 különböző termékkel készült a tanévkezdésre, amelyek közül mintegy 1000 az online áruházban is kapható. Az áruházlánc idén arra számít, hogy sok telefonnal fotózó szülővel találkoznak majd a polcoknál. Évről évre jellemzőbb ugyanis, hogy a heti bevásárlás során az anyuka és apuka inkább egymaga deríti fel a kínálatot, a döntést pedig a helyben készített kép alapján a gyerkőcre bízza. A tanszervásár egészen szeptember elejéig tart az Auchan áruházakban.

Az iskolakezdési csúcsszezon az Auchan szerint idén is augusztus 20. után indul majd, de tekintettel azokra, akik több részletben szerzik be a tanszereket, a vásár már a napokban elkezdődött. A szülők gyakran konkrét, tanároktól kapott listával érkeznek, mert sok intézményben követelmény, hogy egyeneszközt használjanak a gyerekek az alapvető tanszerekből. A táskák, a tolltartók és kiegészítők kapcsán azonban az Auchan tapasztalatai szerint már határozott elképzelései vannak a legkisebbeknek is. A szülők ezért a heti bevásárlás alkalmával először inkább csak fotóznak, a döntést pedig a gyerekre bízzák. Az óriási választékban azonban sokszor szükség van útmutatásra, különösen akkor, ha első osztályát kezdi a kicsi. Az Auchan emiatt pedagógusokat kért fel arra, hogy több áruházában, hétvégente támogassák a szülőket a tanszervásárlásban. A tanévkezdésig folyamatos akciókkal segíti az áruházlánc a felkészülést, az Auchan Bizalomkártya tulajdonosoknak pedig mennyiségi kedvezményeket is nyújt.           

Fontos, hogy a füzetek és az írószerek bírják a strapát

A több mint 2000 cikket számláló választékban mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő megoldást. A füzetek ára 50 forinttól indul, teljes színes ceruza készletek pedig már 250 forinttól beszerezhetők. Sokan keresik az egyedi díszítésű, anyagú, mintájú füzeteket, zsírkrétákat és vonalzókat. A nagyobbak és a tinik nagyon kedvelik a különleges kivitelezésű írószer termékeket is, amely igényüknek az Auchan prémium kategóriájú, dizájn változatokkal kíván megfelelni. Az idei év egyik fontos újdonsága, a hipermarketek közül egyedül az Auchanban beszerezhető, magyar fejlesztésű írásjavító toll, de a vásárlói igényeknek megfelelően bekerült a választékba a hittan füzet is. Elmondható ugyanakkor, hogy a szülők már az ilyen alapvető írószerekre is hajlandóak magasabb összeget fordítani, hogy olyan termék kerüljön a táskába, ami tartós és ellenálló.

A kreativitást ösztönző termékek – mint az akril festék, a festő vásznak, a dekopázs technika kiegészítői, az üveg- és porcelánfestés kellékei – között újdonság a színes parafatábla, amit sok szülő keres, hiszen segíthet a kicsik iskolai feladatainak rendszerezésében is. Az alkotást óriási saját márkás rajzlap, írólap és füzet választékkal támogatja az áruházlánc.  

A márka mellett az extra tároló rekeszek, a praktikum a fontos a táskaválasztásban 

A kisiskolásoknak a hagyományos, merevített hátrésszel ellátott, de könnyített kivitelű táskákat vásárolják a legtöbben. Ezek között a népszerű rajz- és animációs filmek szereplőivel díszített változatok a slágerek. A tinédzsereknek azonban már fontosabb, hogy minden elférjen a táskában, így az rendelkezzen laptop vagy okostelefon tároló zsebekkel, és a termék megfeleljen az aktuális trendeknek. Az Auchan mindkét kategóriában több mint 100-féle változatot kínál, beleértve a francia fejlesztésű, saját márkás termékeket, amelyek között a hagyományos, merevítős táskák már 5000 forint alatt kaphatók. Emellett a világmárkák táskakollekcióiból is széles kínálattal készült az Auchan, amelyek között a legdrágább, teljes táska szett ára eléri a 40 000 forintot. 

Bárki csatlakozhat a tanszergyűjtéshez 

A hazai nagycsaládosok iskolakezdésének támogatására idén gyűjtést szervezett az Auchan a Nagycsaládosok Országos Egyesületével együttműködve. A pluszban megvásárolt írószereket, tanszereket 2018. augusztus 16. és szeptember 2. között adhatják le a vásárlók az Auchan áruházakban kihelyezett gyűjtőknél, a felajánlások mellé pedig rövid üdvözlő üzenetet is mellékelhetnek az adományozók.  

Auchan Sopron Toborzó Fesztivál

Legyen velünk kerek az életed! Ismerj meg minket és csatlakozz az Auchan Sopron csapatához az Auchan Toborzó Fesztivál rendezvényein!

Tovább olvasom
Főzz úgy, mint egy séf!

Gyűjtsd a hűségpontokat és vásárold meg a Fontignac késeket akár 82% kedvezménnyel! A teljes egészében rozsdamentes acélból készült Fontignac kések korszerű formatervezésüknek és sokoldalú használatuknak köszönhetően páratlan élményt nyújtanak a konyhában. Ergonomikus nyelük és t...

Tovább olvasom
Auchan szupermarket nyílik ősszel Zalaegerszegen

Új szupermarkettel erősíti dunántúli pozícióját az Auchan idén ősszel Zalaegerszegen. Az országosan közel 7000 főt foglalkoztató vállalat előnyös feltételekkel és számos juttatással munkatársakat is keres az új üzletbe. 40 új munkahely létesül az új üzletnek köszönhetően.

Tovább olvasom