Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Az Auchan megnyitotta első magyarországi szupermarketjét Szekszárd belvárosában

Az Auchan Retail Magyarország megnyitotta első magyarországi szupermarketjét Szekszárdon. A lépéssel a vállalat célja, hogy 19 hipermarketje, 18 töltőállomása valamint online áruháza mellett egy újabb formátummal erősítse Magyarországi valamint dunántúli pozícióját, és még szélesebb körben tegye elérhetővé az Auchan márkát a lakosság számára. A szupermarketet a város polgármestere, Ács Rezső és Dominique Ducoux, az Auchan Retail Magyarország vezérigazgatója avatta fel.

Az Auchan új egységét Szekszárd frekventált belvárosi részén, a Liszt Ferenc téren nyitotta meg. A szupermarket célja, hogy az áruházlánctól megszokott széles választékkal és minőségi termékekkel kínáljon egyedi vásárlási élményt vásárlóinak nap mint nap. Ezeket a célkitűzéseket szolgálják a könnyen bejárható és átlátható kialakítás, a piaci hangulatot idéző belső terek és számos innovatív megoldás, amely könnyebbé és gyorsabbá teszik a bevásárlást.

Az üzletnyitás alkalmából egész napos családi piknikre hívta a vállalat a város lakosait, a tősgyökeres szekszárdi Abaházi Csaba házigazdával. A résztvevők többek között lecsófőző és bevásárlókocsi-toló versenyen és bevásárló kihíváson tehették próbára ügyességüket. A legkisebbeket színes gyermekprogramok, a hölgyeket pedig Takács Nóra szépségszakértő smink- és szépségtanácsadása várta.

„Minden olyan fejlesztés, ami a szekszárdi emberek életminőségét javíthatja öröm számomra. A városközpontban nyílt Auchan a megyeszékhelyen új termékpalettával, széles áruválasztékkal köszöntötte a helyi és környékbeli embereket. A szupermarket nyitása nem csupán egy komoly gazdasági szereplő megjelenését hozta Szekszárdnak, hanem bízom benne, hogy egy korrekt partneri viszony kialakulását is eredményezi” – mondta a megnyitó ünnepségen Ács Rezső, Szekszárd polgármestere.

„A szekszárdi szupermarketünk nyitása az elmúlt 19 évünk egyik legnagyobb mérföldköve, hiszen egy újabb formátummal mutatkozhatunk be vásárlóinknak. Eddig kizárólag hipermarketeket és töltőállomásokat üzemeltettünk Magyarországon, tavaly online áruházat nyitottunk, most pedig az első városközponti szupermarketünket nyitjuk meg Magyarországon. Ígérem Önöknek, ez az első, de korántsem az utolsó szupermarketünk, további boltok nyitását tervezzük a közeljövőben. Külön öröm számomra, hogy első ilyen egységünket egy patináns város, Szekszárd szívében avatjuk fel. Köszönjük a bizalmat és bízunk benne, hogy új üzletünket nagyon hamar szívükbe fogadják majd a szekszárdiak” – foglalta össze a beruházás jelentőségét Dominique Ducoux, az Auchan Retail Magyarország vezérigazgatója.

Auchan Bébé Program nyereményjáték

Regisztráljon az Auchan Bébé Programba, használja Bizalomkártyáját, és nyerje meg alábbi termékeink vagy a 25 db 5000 Ft-os Ajándékkártya egyikét!

Tovább olvasom
Váltsa meg nálunk e-matricáját! Most levásárolhatja az árát!

Vásároljon bármelyik Auchan hipermarketben éves megyei vagy éves országos e-matricát az áruház vevőszolgálatán és mi megajándékozzuk egy 5000 Ft értékű kedvezményre jogosító kuponlappal.

Tovább olvasom
"Ami belefér…!” -20% kedvezmény ruházati termékekre

Mit kell tennie a 20%-os kedvezmény megszerzéséhez? Fogja a kapott zacskót! Menjen vele az Auchan hipermarketek egyikébe 2018. január 20-án! Pakolja tele a zacskót ruházati termékekkel, amennyi csak belefér, mert ezen a napon 20% kedvezményt adunk minden ruhára, cipőre és kiegész...

Tovább olvasom