Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

A hónap végéig tart a Black Friday az Auchannál

Egészen november végéig nagy árleszállítások lesznek az Auchan hipermarketekben, amelyek most elsősorban nem az élelmiszerekre, hanem az úgynevezett non-food termékekre, azaz a híradástechnikai eszközökre, a háztartási gépekre és szórakoztató-elektronikai cikkekre vonatkoznak. Érdemes most körbenézni az Auchanokban – akár már karácsonyra gondolva is –, mert most nagyon kedvező áron lehet hazavinni a termékeket, amelyek kiválasztásában a műszaki eladók is segítenek. Ráadásul lehetőség van a későbbi elvitelre vagy a házhozszállítás lehetőségére is.

Többek között akciósan lehet megvásárolni a smart tévéket, mosógépeket, tűzhelyeket, hűtőket, porszívókat, vasalókat, botmixereket, turmixgépeket, kávéfőzőket, mobiltelefonokat, klaviatúrákat és laptopokat. A többszáz termékre vonatkozó akciók hetente változnak, és ráadásul november 30-ig ingyenesen házhoz is szállítják a megvásárolt termékeket. A kedvező árakhoz most még egy könnyebbség járul, a hónap végéig 0%-os THM hitelre is meg lehet venni a kiválasztott nagy- és kisgépeket.
Termékvisszahívás - Szentkirályi szénsavmentes, 1,5L

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejárati ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áru...

Tovább olvasom
Már lakásbiztosítást is lehet kötni az Auchanban

Az Auchan Magyarország tavaly ősszel indította el az „Auchan Pénzügyi Szolgáltatásokat”, amely kedvező áruhitelre és műszaki termékeknél a garancia kiterjesztésére is lehetőséget adott. Az ajánlatok köre most lakásbiztosítással bővül, amelyben az Auchan biztosító partnere az Alfa...

Tovább olvasom
Tájékoztatás termék visszahívásról - Auchan Kedvenc panini 4...

Tisztelt Vásárlóink! Biztonsági okokból az AUCHAN Magyarország Kft. az alábbi azonosítókkal rendelkező Auchan Kedvenc panini 4db 240g megnevezésű terméket visszahívja.

Tovább olvasom