Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Tankoljon nálunk

95376 Ft
98391 Ft
D389 Ft
SMART D
PB
11.5kg
4290 Ft
PB
23.5kg
8240 Ft

Szabványnak megfelelő, ellenőrzött minőségű üzemanyagok

Auchan Savoya Park

1117 Budapest Hunyadi János u. 19. Központi szám: 06-80-10-90-10

Az áruház nyitva tartása:

Hétfőtől- szombatig: 06.00-22.00

Vasárnap: 8.00-20.00

 

Hírek

A Bizalom napja minden szerdán

Regisztrálj a Bizalom napjára bármely áruház Vevőszolgálatán e-mail címeddel vagy mobiltelefon számoddal!

Részletek áruházaink Vevőszolgálatán!

Tovább olvasom
Irány a nyár!

A nyaralást tervezed? Vagy hosszabb útra indulsz? Vásárold meg nálunk e-matricádat!

Tovább olvasom
Kaparjon és nyerjen 1.000.000 Bizalompontot!

Használja vásárláskor Bizalomkártyáját, vegye át sorsjegyét a kasszánál minden 5000 Ft feletti vásárlás után 06.20-ig vagy a készlet erejéig. Kaparjon az azonnali nyereményért vagy regisztráljon a fődíjért, az 1 000 000 Bizalompontért.

Tovább olvasom
Mutasd ha színötös!

Hozd be színötös bizonyítványod 2018. június 15. és június 30. között a hozzád legközelebb eső Auchan áruházba, mert díjazzuk a szorgalmadat! Mutasd be a vevőszolgálaton a bizonyítványod és a garantált írószer csomag mellett részt vehetsz a sorsoláson, ahol megnyerheted a 4 db bi...

Tovább olvasom
Ragadd meg a lehetőséget és csatlakozz hozzánk!

Csatlakozz új, Zalaegerszegen nyíló áruházunk vagy szigetszentmiklósi hipermarketünk csapatához! Szeretettel meghívunk az Auchan felvételi és nyílt napjaira, ahol frissítőkkel, üdítővel várunk.

Tovább olvasom
Auchan szupermarket nyílik ősszel Zalaegerszegen

Új szupermarkettel erősíti dunántúli pozícióját az Auchan idén ősszel Zalaegerszegen. Az országosan közel 7000 főt foglalkoztató vállalat előnyös feltételekkel és számos juttatással munkatársakat is keres az új üzletbe. 40 új munkahely létesül az új üzletnek köszönhetően.

Tovább olvasom
NYERJ EGY BUDAPESTI LAKÁST!

AZ ÚJ LAKÁSOD MÁR A ZSEBEDBEN VAN! A MI SZÜLINAPUNKON TE KAPOD A LEGNAGYOBB AJÁNDÉKOT! Vásárolj AUCHAN BIZALOMKÁRTYÁDDAL 2018. május és december között – legalább 6 hónapon keresztül – havonta legalább 30 000 forint értékben és nyerj egy budapesti lakást!

Tovább olvasom
Megérkeztek áruházainkba a Paleo sütemények!

Áruházainkba megérkeztek a paleo sütik! Most már 8 féle laktóz-, glutén és cukormentes sütemény közül választhattok.

Tovább olvasom
Ismét elérhető minden tejtermék áruházainkban

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy május 14-tól ismét minden tejtermékünk elérhető áruházainkban. A korábbi termékvisszahívásban nem érintett, új termékekkel várjuk vásárlóinkat.

Tovább olvasom
ISMÉT ELÉRHETŐ MINDEN TEJTERMÉK ÁRUHÁZAINKBAN - Tájékoztatás...

FRISSÍTÉS: Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy május 14-tól ismét minden tejtermékünk elérhető áruházainkban. A korábbi termékvisszahívásban nem érintett, új termékekkel várjuk vásárlóinkat.

Tovább olvasom
Kreatív foglalkozásuk májusban is!

Tedd próbára kreativitásod vagy szerezz akár egy új hobbit. Kóstolj bele a textilfestés világába áruházainkban megrendezésre kerül kreatív műhely foglalkozásokon!

Tovább olvasom
Kezdj el ÉLNI!

ÉLJ! VÁLTOZZ! SZERESS! Kezdj el élni, és inspirálj másokat is arra, hogy minél többet tapasztaljon, minél nyitottabban álljon az élethez!

Tovább olvasom
Nyilatkozzon és nyerjen!

Nyilatkozzon személyes adatai védelméről május 23-ig, és nyerje meg az alábbi nyeremények egyikét! Kisorsolásra kerül 5 db Wellness pihenés két fő részére, két éjszakára a hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior-ban, 1 db Lenovo Tablet 10, 10 db 100.000 Bizalompont jóváírás.

Tovább olvasom
1 2