Kicsit még Halloween hangulatú, nagyon tökös és végtelenül finom: a sütőtökös rizottó!
Akár rohanós hétköznapra, akár egy hétvégi vacsira készül, tuti siker lesz!
Okos Tímea Kitti
táplálkozási és életmód tanácsadó, gasztroblogger, író, újságíró
Tudj meg többet
Tálalás: 2 főre
Előkészítési idő:
Elkészítési idő:
hozzávalók
hajdina 500 g
sütőtök 1/2-1 darab
vaj 30 g
kinyomott fokhagyma 3-4 gerezd
vöröshagyma apróra vágva 1 fej
fehérbor 1 dl
alaplé 3-4 dl
friss rozmaring és oregánó
parmezán 100 g
tejszín 1 dl
só, bors, zöldfűszerek ízlés szerint
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!