Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Gyűjtsd a hűségpontokat a Fontignac evőeszközökért!

A Fontignac francia márka, amely a természetes, egészséges főzést állítja a középpontba. A márka jól megérdemelt helyet foglal el a francia konyhaművészetben. Már csaknem százéves tapasztalattal a háta mögött, 1926 óta készíti a legjobb minőségű étkészleteket. Ma a Fontignac név kiváló minőséget, stílust és eleganciát hordoz. A márka 18/10-es rozsdamentes nemesacélból készült étkészletek teljes skáláját kínálja, amelyek kiválóan alkalmasak mindennapi vagy alkalmi használatra egyaránt.

HOGYAN KAPHATSZ AKÁR 85%-OS KEDVEZMÉNYT A FONTIGNAC TERMÉKEKRE?

Minden elköltött 1000 Ft után egy hűségpontot kapsz az áruházak pénztárainál (azaz 2000 Ft-os vásárlás esetén 2db, 3000 Ft-os vásárlás esetén 3db hűségpontot...).
30 hűségpont összegyűjtése esetén a pontgyűjtő füzetben feltüntetett kedvezményes áron megkaphatod az általad választott terméket.
Vásárolj áruházainkban 2019. június 5-ig, a kihelyezett bemutatóállványról válaszd ki a neked tetsző terméket, majd a pénztárnál mutasd be a megfelelően kitöltött pontgyűjtőfüzetet és máris kedvezményes áron vásárolhatod meg a kiválasztott terméket!
Gyűjtsd össze mind a 10 Fontignac terméket!

Nézd meg a teljes kollekciót (kattints a képre a galériához)