Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

SZERETED A MINŐSÉGET? NÁLUNK MOST MEGTALÁLOD!

A teljes egészében rozsdamentes acélból készült Fontignac kések korszerű formatervezésüknek és sokoldalú használatuknak köszönhetően páratlan élményt nyújtanak a konyhában. Ergonomikus nyelük és tökéletes arányaik teszik ezeket a késeket könnyen használhatókká, az optimális vágásszög pedig mindig biztosítja a kívánt eredmény elérését.

HOGYAN KAPHATSZ AKÁR 82%-OS KEDVEZMÉNYT A FONTIGNAC TERMÉKEKRE?

Gyűjtsd a hűségpontokat és vásárold meg a Fontignac késeket akár 82% kedvezménnyel!
Minden elköltött 1000 Ft után egy hűségpontot kapsz (azaz 2000 Ft-os vásárlás esetén 2 db, 3000 Ft-os vásárlás esetén 3db hűségpontot...). 30 hűségpont összegyűjtése esetén a feltüntetett kedvezményes áron megkaphatod az általad választott terméket.

Nézd meg a teljes kollekciót (kattints a képre a galériához)

Ismerd meg a márkát

A hagyományos francia márka a legmagasabb szintű minőséget és élvezetet jelenti. A termékek a stílust és az eleganciát ötvözik a modern dizájnnal.

A Fontignac Kés termékcsalád elegáns főzési élményt nyújt a kortárs kialakításnak és a nagyfokú funkcionalitásnak köszönhetően. A teljes mértékben rozsdamentes acélból készült klasszikus, modern forma minden konyhában jól mutat.

Az ergonomikus nyél és a tökéletes egyensúly megkönnyíti ezeknek a késeknek a használatát, míg az optimális vágási szög mindenkor biztosítja a tökéletes eredményt.

A termék jellemzői:

  • - Finoman csiszolt felületek és élek
  • - Rozsdamentes acél
  • - Ergonomikus nyél, tökéletes egyensúly
  • - Tartós anyag, könnyen tisztítható
  • - Fényes és korrózióálló felület
  • - Modern, kortárs kialakítás