Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Csemegepult

Áruházaink csemegepultjainál a hagyományos kiszolgálással azon Vásárlóinknak kedvezünk, akik a frissen szeletelt felvágottakat részesítik előnyben az előre csomagoltakkal szemben. Pultjainkban felvágottakat, antipastikat és egyéb hidegkonyhai készítményeket kínálunk a hagyományos párizsiktól a hazai füstölt termékeken át, akár a több hónapig is érlelt sonkaspecialitásokig. Így a választékunkban például a serrano sonka és egyéb ínyencségek is megtalálhatók.

Tudtad- e nálunk legnagyobb áruházaink csemegepultjaiban 46 féle kolbászból, 44 féle felvágottból és szalámiból válogathatsz reggelidhez és vacsorádhoz. De egy kisebb szupermarketünkben is akár 10 féle szalonnát megtalálsz. Ha valami különlegesre vágysz, akkor nálunk azt is megtalálod, mint az adalékanyagmentes, hagyományos 100 napos érlelésű szalámit, az olasz mortadellát pisztáciával. Hazai kedvencünket a hagyományos és a nyelves disznósajtot, a bácskai hurkát, kacsamáj pástétomot több ízben és a hagyományos parasztmájast is.

Ha imádod a sonkákat van egy jó hírünk! Nálunk akár 53 féle közül is kiválogathatod a kedvencedet, de még egy kisebb szupermarketünkben is 13 közül választhatsz. Különleges serrano sonkák, hagyományosan füstölt hartai sonkák, pármai sonkák, szeletelt firkando és diósonka között biztosan megtalálod a kedvencedet!