Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Auchan papírtáska-tervező pályázat

Indul az Auchan papírtáska-tervező pályázata

Az Auchan Magyarország stratégiájában kiemelt helyen szerepel a fenntarthatóság, és ezen belül a műanyagmentesítés, ezért már több éve folyamatos és következetes lépéseket teszünk ezen a területen. 

A Műanyagmentes Július elnevezésű kezdeményezéshez a vállalat minden évben csatlakozik. A kampány keretében különböző aktivitásokkal hívjuk fel vásárlóink és munkatársaink figyelmét a kevesebb műanyag felhasználásának jelentőségére. 

Az idei évben egy papírtáska design tervező pályázatot is indítunk azzal a céllal, hogy a bevásárláshoz használt táskán is a fenntarthatóság üzenetét hirdessük. 

Te milyen üzenetet, grafikát helyeznél egy papírtáskára, hogy azzal felhívd a figyelmet a túlzott műanyag felhasználására? Készítsd el a pályaművedet és legyél Te az, akinek a terve hamarosan visszaköszön az Auchan papírtáskákon!

Milyen terveket várunk?

A pályázat során a műanyagszennyezés témájában grafikai és szöveges tartalmak is készíthetők, ugyanakkor a környezetvédelem jegyében maximum 3 szín (piros: P 485 C, zöld: P 340 C, 100 % fekete) használható (a barna papír háttér adott). A tervezhető felület mérete 40x45x16cm, de utólag is méretezhető. A grafika átnyúlhat a táska oldalára is. Kérjük, hogy a grafikán a jobb alsó sarokban vagy az alsó sáv közepén egy 120x60 mm-es részt szabadon hagyni az Auchan a tudatos választás logónak.

A pályamunkákat tif vagy pdf formátumban kell elküldeni. A nyertes pályázótól kérjük majd szerkeszthető formátumban is elküldeni.

Ki pályázhat? 

Minden 18 éven felüli magyar állampolgár. Egy pályázó 1 alkotással pályázhat.  

Leadás módja:

A pályázaton való részvételhez a grafikai terveket a papirtaska@auchan.hu e-mail címre szükséges beküldeni tif vagy pdf fájl formájában. A pályázat beküldésével egyidejűleg kitöltendő adatkezelési hozzájárulási nyilatkozatot is szükséges e-mailben, a fent megadott e-mail címre beküldve benyújtani, amely az alábbiakat kell, hogy tartalmazza: a pályázó neve, kora (tekintettel arra, hogy csak 18 éven felüliek vehetnek részt a pályázaton), és elérhetősége (e-mail cím, telefonszám). A részletes adatvédelmi nyilatkozat ide kattintva olvasható.

Leadási határidő: 2023. július 30. éjfél


Szakmai zsűri 

  • Az Auchan CSR igazgatója és Marketing igazgatója

  • A DDB ügynökség kreatív igazgatója

  • Alföldi Róbert, Jászai Mari-díjas színész-rendező 


Döntés:

A nyertes pályázatokat szakmai zsűri választja ki. A határidőre beérkezett pályaműveket a zsűri elbírálja, majd az első 3 helyezettet kiválasztja. A nyertes pályázatok névvel együtt közzétételre kerülnek az Auchan külső és belső kommunikációs felületein, amennyiben a pályázat készítője hozzájárul ehhez.

 

Eredményhirdetés:

Az első 3 helyezettet 2023. augusztus 24-én telefonon értesítjük.

 

Díjazás:

1. helyezett: 200 000 forint értékű Auchan ajándékkártya + az 1. helyezett által készített grafika megjelenik az Auchan papírtáskáján

2. helyezett: 100 000 forint értékű Auchan ajándékkártya

3. helyezett: 50 000 forint értékű Auchan ajándékkártya

Ha bármilyen kérdésed felmerülne, keresd kollégáinkat a papirtaska@auchan.hu e-mail címen.