Tálalás: 6 főre
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő: 50 perc
hozzávalók
liszt 35 dkg
barnacukor 30 dkg finomítatlan
gyömbér 2 teáskanál őrölt
fahéj 2 teáskanál őrölt
őrölt szegfűszeg 1 teáskanál
őrölt szegfűbors fél teáskanál
szerencsendió negyed teáskanál
sütőpor 1 teáskanál
szódabikarbóna 1 evőkanál
só fél teáskanál
tojás 3 db
méz 2 evőkanál
vaj 20 dkg
1,5 % -os tej 2 dl
vanília kivonat 1 teáskanál
citrom reszelt héj 1 db
kandírozott narancshéj, citromhéj és gyömbér vegyesen 3 evőkanál
A krémhez
mascarpone 25 dkg
porcukor 10 dkg
krémsajt 25 dkg natúr
görög joghurt 2-3 evőkanál sűrű
narancs héja 1 db
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!