Egy igazán ínycsiklandó melegszendvics, mely korántsem hasonlítható azokhoz a szendvicskhez melyeket tízórai majszoltunk anno. Grillezett csirkemell, bébispenót, újhagyma, lágy kecskesajt teszi ellenállhatatlanná ezt a gyors ebédnekvalót.
1. lépés
A fűszereket összekeverjük és bedörzsöljük vele a csirkemellet.
2. lépés
Egy grillserpenyőben felhevítjük az olajat és mindkét oldalán megsütjük a húst.
3. lépés
Kivesszük és félretesszük, a serpenyőben pedig lepirítjuk a megtisztított újhagymákat.
4. lépés
Ezeket is kiszedjük, majd a serpenyőbe tesszük a kenyeret és ráfektetjük a sajtszeleteket.
5. lépés
Addig sütjük, amíg a sajt kissé megolvad, a kenyér alja megpirul.
6. lépés
A sajtszeletekre halmozzuk a bébispenótot, ráfektetjük a felszeletelt húst és az édesre sült hagymát. A tetejére morzsoljuk a kecskesajtot és fogyasztjuk.