Egy igazi brownie nem a szépségéről híres. Egy igazi brownie akkor az igazi, ha tocsog a csokitól, ha ragacsos a belseje, ettől természetesen nem lehet szépen szeletelni, de gyorsan bújtassuk a nem túl mutatós, de annál finomabb, forró süteményszeletet egy nagy gombóc fagyi alá. Na, pont így lesz tökéltese a brownie, és csak hab a tortán, ha sütés előtt szórunk a csokis masszára jó sok málnát is. Ettől még szaftosabb és ellenállhatatlanabb lesz.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 20 perc
Elkészítési idő: 40 perc
hozzávalók
glutén- és tejmentes étcsokoládé 320 g
Auchan margarin 250 g
Auchan tojás 3 db
nádcukor 250 g
Auchan vaníliás cukor 1 csomag
sütőpor 12 g
Auchan bio rizsliszt 120 g
friss vagy fagyasztott málna 200 g
hozzávalók a tálaláshoz
glutén- és tejmentes fagylalt ízlés szerint
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!