Amennyire gyors, annyira exkluzív is ez a csodás, grillezett grapefruitos bárányborda. Igen, jól olvasod: grillezett grapefruitos. Frissessége és fanyarsága a bébispenóttal együtt remekül kiegészíti a bárányborda rusztikusságát. Ha gyorsan szeretnél villantani valami menőt, akkor ez a te recepted.
1. lépés
Felforrósítjuk a grillserpenyőt, és a kevés olívaolajra rádobjuk a fokhagymát és az egyik ág rozmaringot.
2. lépés
Mehetnek mellé a szigorúan szobahőmérsékletű bordák is.
3. lépés
Sózzuk, borsozzuk, oldalanként 2-2 perc alatt készen is van.
4. lépés
Kivesszük a serpenyőből és fólia alatt pihentetjük.
5. lépés
A megpucolt grapefruit gerezdjeit kivágjuk a hártyák közül.
6. lépés
Mehet is a serpenyőbe a mézzel, kardamommal és a dióval együtt.
7. lépés
Ha karamellizálódott, akkor dobjuk mellé a spenótot, de csak annyi időre, amíg össze nem esik.