Ha igazán gyors ételt szeretnénk a családi asztalra varázsolni a rohanós hétköznapokban, akkor a legegyszerűbb ezeket csirkemell filéből készíteni. A csirkemell pillatanok alatt sül porhanyósra, pláne, ha vékony csíkokra vágjuk. Az ételt a tejszínes szósz teszi igazán szaftossá. A szószt ízlést szerint ízesíthetjük különböző fűszerekkel, hagymával, fokhagymával, de tehetünk a hús mellé párolt zöldségeket is. Ennek az ételnek csak a képzeletünk szab határt. Tálalhatjuk tésztával, párolt rizzsel, burgonyával, kölessel, hajdinával.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 2 főre
Előkészítési idő: 30 perc
Elkészítési idő: 15 perc
hozzávalók
friss csirkemell filé 300 g
Auchan bio riszliszt 4 evőkanál
Auchan étolaj 4 evőkanál
fokhagyma 2 gerezd
szárított petrezselyem 2 teáskanál
tárkony 1 teáskanál
metélőhagyma 1 csokor
Auchan bio rizs főzőtejszín 200 ml
Tao Tao hosszú rizsmetélt 100 g
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!