A hot dog virsliből és hot dog kifliből álló street food étel. Az eredete a mai napig vitatott, de a legvalószínűbb, hogy az USA-ban készítették először a német bevándorlók által bevitt kolbászkákból. A hagyományos hot dogban a virslire mustárt nyomnak, de ma már számtalan hot dog-fajtát lehet kapni világszerte. Mi a legjobban sült hagymakarikákkal szeretjük.
Ebből a mennyiségből 6 db hot dog kiflit süthetünk.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 30 perc
Elkészítési idő: 30 perc
hozzáavók hot dog kifli
langyos Auchan bio rizsital 400 g
Auchan méz 30 g
friss élesztő 25 g
olvasztott Auchan margarin 50 g
„M-es” méretű Auchan tojás 1 db
só 10 g
Schär bread mix liszt 500 g
hozzávalók a tetejére
„M-es” méretű Auchan tojás 1 db
evőkanál víz 1 evőkanál
szezámmag ízlés szerint
hozzávalók a sült hagymához
vöröshagyma 2 db
Auchan bio rizsliszt 3 evőkanál
Auchan olaj ízlés szerint
hozzávalók az összeállításhoz
zöldségek, saláta ízlés szerint
glutén- és tejmentes virsli 6 db
Auchan mustár, majonéz, ketchup ízlés szerint
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!