Nálunk kenyérlángos, az olaszoknál focaccia. Nevezzük is bárhogy ezt a kenyértészta alapú finomságot, biztos, hogy mindenki megtalálja a személyes kedvencét, legyen az tejfölös, hagymás feltéttel vagy jó sok olajbogyóval, aszalt paradicsommal. A gyerekek pedig egészen biztosan rajongani fognak érte, ha friss idényzöldségekkel tesszük színessé a tetejét.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 20 perc
Elkészítési idő: 30 perc
hozzávalók a tésztához
friss élesztő 15 g
cukor 5 g
langyos víz 300 g
miklos universal mix liszt 300 g
por állagú útifű 8 g
só 10 g
Auchan olívaolaj 2 evőkanál
hozzávalók a tetejére
olajbogyó ízlés szerint
kapribogyó ízlés szerint
friss rozmaring ízlés szerint
aszalt paradicsom ízlés szerint
Auchan olívaolaj 1 evőkanál
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!