A Dunahullám egy igazi, tradicionális magyar sütemény. A nevét arról kapta, ahogy a barna és a sárga rétegek találkoznak, hullámra emlékeztető rajzolatot adnak. Roppant mutatós, kiadós és igazán egyszerű az elkészítése. Készíthetjük friss cseresznyével, meggyel vagy akár befőttel is.
Ehhez a mennyiséghez egy kb. 20x25 cm-es tepsit használjunk.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 120 perc
Elkészítési idő: 40 perc
hozzávalók a tésztához
Auchan tojás 4 db
kristálycukor 200 g
szobahőmérsékletű Auchan margarin 200 g
vaníliás cukor 12 g
só 1 csipet
sütőpor 6 g
citrom 1 db
Auchan bio rizsliszt 220 g
holland kakaó 1 púpos evőkanál
magozott cseresznye 400 g
hozzávalók a krémhez
vaníliás pudinfpor 80 g
vaníliás cukor 12 g
Auchan bio rizsital 400 g
Auchan "M-es" méretű tojás 2 db
kristálycukor 100 g
Auchan margarin 150 g
hozzávalók a tetejére
növényi tejszín 110 g
glutén- és tejmentes étcsokoládé 100 g
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!