Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Tenyésztőink

Ismerje meg, mely tenyésztőkkel dolgozunk együtt, hogy napról-napra friss, minőségű háztáji sertéshús kerüljön áruházaink polcaira!

Mezőgazdasági technikumot végzett, jelenleg nyugdíjas, őstermelő. 5 éve foglalkozik sertésekkel, a 15 Auchannak nevelt állatot nyitott kifutóval rendelkező, alommal bélelt tégla istállóban neveli. Nejével és unokájával a sertések mellett szarvasmarhát, juhot tartanak. Egy főt foglalkoztat, aki segít a mezőgazdasági teendőkben. Az állatoknak szánt takarmányt teljes mértékben saját maga termeszti 60 hektáros földterületen. Az Auchan programjához 2014 augusztusában csatlakozott, és a kiszámíthatóbb tenyésztési feltételeknek köszönhetően kapacitásbővítésre, akár 30-40 állat tenyésztésére is lenne lehetősége.

Autószerelő, sertéstenyésztéssel 1997-től foglalkozik, a programhoz 2014 júliusában csatlakozott. Hagyományos tartásban 44 sertést tenyészt az Auchannak, kapacitását 100-120 db-ra becsüli. A sertések mellett libát, kacsát és baromfit is tart a gazdaságban, az állatok takarmányát 70-75%-ban saját maga állítja elő. A programnak köszönhetően jobban tervezhetővé vált számára a jövő.

Főállásban foglalkozik sertéstenyésztéssel, őstermelő. Jelenleg 40 állatot nevel az Auchannak, amelynek háztáji sertés programjához 2015 januárjában csatlakozott. 17,5 hektáros földterületén az állatok számára a takarmány közel háromnegyedét maga termeszti.

Mezőgazdasági gépüzemeltető és karbantartó, őstermelő. Főállásban foglalkozik állattenyésztéssel. Almos tartásban neveli setéseit az Auchan számára. Emellett tyúkot, libát, kacsát tart. Egy fő segít neki a mezőgazdasági teendők ellátásában, így az állatok számára a szükséges takarmány egy részét saját maga tudja előállítani.

Aranykalászos gazda családi gazdálkodó, szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik. 1997 óta tenyészt sertéseket almos tartásban. 100 állatot nevel az Auchannak, éves kapacitása 400 állat. Feleségét és három gyermekét tartja el a munkájából, gazdaságában 2 főt foglalkoztat. 120 hektáros birtokán az állatok takarmányozásához szükséges termények 90%-át elő tudja állítani. A programhoz 2014 márciusában csatlakozott, a kedvező feltételek miatt tervezi az állományfejlesztést is.

Asztalos-fakitermelő, tűzoltó, mezőgazdasági technikumot végzett. Őstermelőként mindig is foglalkozott sertéstenyésztéssel, emellett pulykát is tart. Tégla építésű, kifutós istállóban február óta 20 sertést nevel az Auchannak, munkájából el tudja tartani családját. Kapacitásbővítésre is lehetősége nyílna, akár 30 állatot is el tudna látni a jövőben. A gazdaságban, melyhez 5 hektár föld is tartozik, a takarmány 50%-át saját maga állítja elő. Asztalos-fakitermelő, tűzoltó, mezőgazdasági technikumot végzett. Őstermelőként mindig is foglalkozott sertéstenyésztéssel, emellett pulykát is tart. Tégla építésű, kifutós istállóban február óta 20 sertést nevel az Auchannak, munkájából el tudja tartani családját. Kapacitásbővítésre is lehetősége nyílna, akár 30 állatot is el tudna látni a jövőben. A gazdaságban, melyhez 5 hektár föld is tartozik, a takarmány 50%-át saját maga állítja elő.

1996 óra foglalkozik sertéstenyésztéssel. Az Auchan programjához 2015 márciusában csatlakozott. Hagyományos ólban 62 állatot nevel az Auchannak, emellett juhokat, szarvasmarhát, lovat tart. Az állatok takarmányának 85%-át maga állítja elő.

15 éve foglalkozik állattenyésztéssel. Az Auchan programjához 2015 márciusában csatlakozott. Jelenleg 49 állatot nevel az Auchannak, amelyek részére a takarmányt saját maga termeli.

Nyugdíjas, őstermelő, önetetővel rendelkező, zárt, kifutós istállóban nevel jelenleg 20 állatot az Auchannak. 10 fős családját segíti tevékenységével, a programba elsősorban annak jövedelmezősége és kiszámíthatósága miatt lépett be.

Mezőgazdasági technikus, állat és növény szakértő 1985 óta foglalkozik állattartással, őstermelő. Jelenleg nyugdíjasként, mellékállásban 2014 májusától kezdve 80 állatot nevel az Auchannak, 100 férőhelyes hizlaldában. A sertések mellett baromfit is tart. Munkájával gyermekeit segíti, a gazdaságban a teendőket feleségével együtt végzik. Az állatokat fele részben saját előállítású takarmánnyal táplálja, emellett búzát, kukoricát, árpát ad nekik. A program fő vonzereje számára a kiszámíthatóság.

Növénytermesztő mérnök, növényvédelmi szakmérnök. Egy évtizede mellékállásban, egyéni vállalkozóként foglalkozik sertésekkel. Nyitott karámmal rendelkező istállóiban 14 állatot nevel az Auchan számára, éves kapacitását 100-120 db-ra becsüli. A sertések mellett még baromfit, juhot, szarvasmarhát és lovat tart. Az állattartás számára jövedelem kiegészítés. 3 főt foglalkoztat. Az állatok etetéséhez a takarmány 90%-át maga termeli. A programhoz 2014 februárjában csatlakozott, vonzó számára a stabilitás és a kiszámítható, korrekt együttműködés.

Autószerelői végzettséggel rendelkezik, aranykalászos gazda. 2002 óta főállású családi gazdálkodó, 4 fős családja él a mezőgazdaságból. Tégla építésű, zárt, belső kifutóval rendelkező istállóiban 61 sertés nevelkedik az Auchan számára, gazdasága éves kapacitását 80-100 db-ra becsüli. A sertések mellett juhokat is tart. Az állatok ellátásához szükséges takarmányt szinte teljes egészében saját maga termeszti 27 hektár földjén.

25 éve foglalkozik sertéstenyésztéssel. Téglaépítésű kifutóiban 30 sertést nevel az Auchannak, emellett juhokat, baromfit is tart, az etetésükhöz szükséges takarmányt 80%-ban saját maga állítja elő. Az Auchan programja számára biztonságos, kiszámítható gazdálkodást tesz lehetővé.

Agrármérnök. Főállásban állattenyésztéssel, juh kutatással foglalkozik. Őstermelő. Legelőn, egyedi fiaztatókban és csoportos kocaszálláson tartja azt a 60 állatot, melyeket pillanatnyilag az Auchannak nevel. Éves kapacitása kb. 200 sertés. A sertéstenyésztés mellett juhokat, kecskéket tart, 4 fős családjának az állattenyésztés a fő bevételi forrása. 25 hektáros földjének, több mint egyötöde legelő, a fennmaradó területen az állatok számára szükséges takarmány közel 90%-át képes megtermelni. Úgy véli, az Auchan versenyképes árat ajánl a minőségi termék előállításáért, lehetővé teszi az állatállomány növelését és a kocák minőségének javítását, így hosszú távon számára a fejlődés záloga lehet ez a program.

2000 óta foglalkozik főállásban állattenyésztéssel, családi gazdálkodó. Belső kifutóval rendelkező, tégla építésű, zárt istállóiban jelenleg 17 sertés nevelkedik az Auchannak, éves kapacitása ennek több mint kétszerese. A sertések mellett juhot és szarvasmarhát is tart, a gazdaságban egy főt foglalkoztat. 40 hektáros birtokán az állatok élelmezéséhez szükséges takarmányt maga termeszti. A programhoz 2014 októberében csatlakozott.

Nyugdíjas őstermelő, 1991 óta foglalkozik sertéstenyésztéssel. Tégla építésű, zárt kifutós istállóiban 46 állatot nevel az Auchannak, kapacitását 100 körülire becsüli. A sertések mellett lovat, baromfit tart. Munkájával 7 főt tart el, 6 hektáros földjén az állatoknak szükséges takarmány mintegy harmadát képes megtermelni.

Tájgazdálkodási mérnök, 10 éve foglalkozik tenyésztéssel, őstermelő. Az Auchan programjához 2015 áprilisában csatlakozott. Hagyományos, tégla építésű, önitatós-önetetős ólban jelenleg 42 sertést nevel az Auchannak. Földjein az állatok takarmányának 80%-át saját maga állítja elő.

30 éve foglalkozik sertéstenyésztéssel, mellékállásban. Téglaépítésű, kifutós rendszerű hagyományos sertés ólban jelenleg 65 sertést nevel az Auchannak, emellett galambot, baromfit tart. A takarmány 80%-át maga termeszti.

A fegyverneki Bálint major gazdája, 30 éve foglalkozik sertéstenyésztéssel. Az Auchan programjához 2015 márciusában csatlakozott. A vályog építésű, hagyományos ólban 12 sertést nevel, emellett juhokat, szarvasmarhát, lovat tenyészt. 100 hektáros földjén az állatok takarmányozásához szükséges növények 90%-át maga termeszti.

Üzemmérnök. 1990-ben kezdett el sertéstenyésztéssel foglalkozni, mellette egy kft-nél ágazatvezetőként dolgozik. Az Auchan számára 28 sertést, két anyakocát és azok szaporulatát neveli, almos, zárt karámrendszerrel rendelkező istállóban. A sertések mellett juhokat, kecskét és baromfit is tart. Feleségével két gyermeket nevelnek. 2 hektáros földjén az állatok számára szükséges takarmány felét saját maga állítja elő. Noha több mint 20 éve foglalkozik állattartással, úgy véli a 2014-es év, amikor csatlakozott az Auchan programjához, volt számára a kiszámítható, biztos piac éve, és a programhoz kapcsolódóan már az állatállomány bővítését tervezi.

Őstermelő, 2012 óta mellékállásban foglalkozik sertéstenyésztéssel, pillanatnyilag 40 állatot nevel az Auchannak 60 férőhelyes gazdaságában. Munkáját jövedelem kiegészítésképpen végzi, a biztos piac reményében csatlakozott a programhoz.

Tanár, munkája mellett 15 éve foglalkozik állattartással őstermelőként. 20 állatot nevel az Auchannak, éves kapacitását 40-60 sertésre becsüli. 16 hektáros földterületén a takarmány jelentős részét maga termeszti. Jövőbeli terveiben szerepel az állatállomány bővítése.

Őstermelő, 2015 áprilisában csatlakozott az Auchan háztáji sertés programjához. Téglaépítésű kifutós istállóiban önetetős, önitatós rendszerrel neveli az Auchan számára tenyésztett közel 70 sertést. Az állatok takarmányozásához szükséges alapanyagot teljes mértékben saját maga termeli.

Aranykalászos gazda, őstermelő. 40 éve foglalkozik állattenyésztéssel, jelenleg 150 sertést nevel az Auchannak. A háztáji sertés programhoz 2015 márciusában csatlakozott. Az állatok etetéséhez szükséges takarmányt teljes mértékben saját maga állítja elő.

Mezőgazdasági technikus végzettséggel rendelkezik, 1971 óta főállásban őstermelőként foglakozik sertésekkel. Zárt, istállózó rendszerben 13 sertést nevel az Auchannak, kapacitása ennek kétszeresét is lehetővé tenné. A sertések mellett baromfit és kecskét is tart. Munkájával 4 fős családját tartja el, 41 hektáros birtokán az állatok ellátásához szükséges takarmányt saját maga termeszti. 2014 áprilisában csatlakozott a programhoz annak megbízhatósága miatt.

Tanár. 1996 óta tenyészt sertéseket, jelenleg főállású őstermelő. Az Auchan programjához 2015-ben csatlakozott. Zárt karámrendszerben jelenleg 34 sertés a tenyésztési kapacitása, munkájával 4 fős családját tartja el. A takarmányt teljes mértékben saját maga termeszti. Az Auchant biztos jövedelem forrásnak tekinti.

Gépszerelő mellékállásban, őstermelőként foglalkozik háztáji sertéstenyésztéssel, a programhoz 2014 májusában csatlakozott. 15 állatot nevel jelenleg az Auchannak, mellette mangalicát, baromfit tart. A biztos piac reményében az állatok számának növelését is meg tudta valósítani a programnak köszönhetően.

2014-ben csatlakozott az Auchan programjához. Autószerelő, emellett sertéstenyésztéssel is foglalkozik, jelenleg 6 sertést nevel az Auchannak. 10 hektáros földjein az állatok etetéséhez szükséges takarmányt teljes mértékben saját maga termeszti.

1998 óta foglalkozik sertéstenyésztéssel. Az aranykalászos gazda eredeti szakmája mezőgazdasági gépszerelő, jelenleg főállásban állattenyésztéssel és növénytermesztéssel foglalkozik. Az Auchan számára 10 állatot nevel szalma alommal rendelkező ólban. A sertéstenyésztés mellett baromfit is tart, valamint 35 hektáron saját maga állítja elő az állatok etetéséhez szükséges takarmányt. Munkájával 4 fős családját is el tudja tartani. A program nagy előnyének tartja, hogy az Auchan biztos piac számára, így folyamatosan tudja növelni állatai számát.

Nyugdíjas őstermelő, jelenleg 10 sertést nevel az Auchannak, éves kapacitása ennek kétszerese. Az állatok takarmányának közel 80%-át saját földjén termeszti. A programhoz 2014 januárjában csatlakozott.

Villanyszerelő. Szakmája mellett mellékállásban őstermelőként 1977 óta foglalkozik állattartással, a sertéstenyésztést az Auchan programja miatt kezdte újra. Hagyományos, kifutós rendszerű almos istállókban 25 állat nevelkedik az Auchan számára, kapacitása azonban 200 sertés tenyésztését is lehetővé tenné. 6 fős családja számára kiegészítő bevételt jelent az állattartás. 5 hektáros földje jelenleg a szükséges takarmány 80%-át biztosítja.

Őstermelő 1978 óta főállásban foglalkozik sertéstenyésztéssel hagyományos, falkás nevelésben. Jelenleg 30 állatot nevel az Auchannak, mellette juhokat is tart. 2 fős családját tartja el a munkájából, 18 hektáros földjén az állatok ellátásához takarmány egészét saját maga termeszti. Az Auchan programjában való részvétel miatt fontolgatja az állatállomány növelését.

Villanyszerelő munkája mellett őstermelőként 1993-tól kezdve foglalkozik sertéstenyésztéssel. Jelenleg 72 állatot nevel, azonban tervezi növelni a tartott állatok számát.

Mezőgazdasági technikus 1986 óta, mellékállásban tenyészt sertéseket, őstermelő. 2014 júliusa óta 27 állatot nevel az Auchannak, munkája jövedelem kiegészítés. 5 hektár földjén a takarmány 70%-át saját maga állítja elő, az Auchan programja számára megbízható piac.

Növénytermesztéssel foglalkozik. Mellette 5 éve kezdett bele a háztáji sertéstenyésztésbe őstermelőként. Jelenleg 13 állatot nevel az Auchannak, éves kapacitás 26 sertés. 50 hektáros birtokán az állati takarmány 90%-át saját maga állítja elő. Az Auchan programjához 2014 márciusában csatlakozott, azóta tervezi az állatállomány növelését, mivel biztosnak látja a piacot.

Őstermelő óljaiban 2013-tól kezdve 14 sertést nevel az Auchannak, emellett birkát, tyúkokat tart. Őstermelői jövedelméből él, 21 hektáros birtokán az állatok ellátásához szükséges takarmány 95%-a megterem. A program biztonságot, kiszámíthatóságot jelent számára.

Aranykalászos gazda főállásban foglalkozik sertés tenyésztéssel. Jelenleg 32 állatot nevel az Auchannak, emellett szarvasmarhákat is tenyészt. Az Auchan számára a biztos piacot jelenti.

Tenyésztő, mezőgazdasági technikus. 1973 óta foglalkozik állattartással, a sertéstenyésztést az Auchan programjának köszönhetően kezdte újra 2014 áprilisában. Kifutóval rendelkező, faboxos istállóiban jelenleg 9 állatot nevel az Auchannak, éves kapacitása azonban ennek több mint tízszerese. 3 fős családját tartja el munkájából, közel 16 hektáros földjének terményei állatainak szinte teljes takarmányszükségletét fedezik.

Tenyésztő, aranykalászos gazda. Egyéni vállalkozóként 2009 óta, mellékállásban foglalkozik állattartással. Jelenleg 41 sertést nevel az Auchannak almos tartásban, mellette szarvasmarha tartással is foglalkozik. Munkájából négy fős családját tudja eltartani, 8 hektáros birtokán az állatok etetéséhez a takarmányt teljes mértékben maga termeszti. Az Auchan programjának köszönhetően döntött úgy, hogy növeli az állatállományát, mivel általa biztosabbnak látja a tenyésztés jövőjét akár hosszabb távon is.

Agrármérnök, őstermelő; főállásban állattenyésztéssel, emellett növénytermesztéssel foglalkozik, 2014 februárjában csatlakozott az Auchan programjához. Önitatóval, önetetővel rendelkező kifutós istállóiban jelenleg 47 állatot nevel az Auchan számára. A kiszámíthatóság, a korrekt feltételek és a magasabb felvásárlási árból adódó jövedelmezőség miatt tavasztól akár 100 állat tartását is elképzelhetőnek tartja. Munkájából hét fős családját tudja eltartani, emellett egy főt foglalkoztat a gazdaságban. A takarmányt 90%-ban saját maga tudja megtermeszteni 63 hektáros birtokán.

Műszerész, őstermelő. 20 éve foglalkozik állattenyésztéssel. Hagyományos, vályog építésű, fa karámos ólakban 19 állatot tart, amelyek részére a takarmányt 85%-ban maga termeszti.

Állattenyésztő és növénytermesztő szakközépiskolában végzett, nyugdíjas. 1990 óta foglalkozik állattenyésztéssel, jelenleg 37 sertést nevel az Auchan számára. Munkája jövedelem kiegészítés családja számára, az Auchan programja biztos felvásárlói piacot jelent számára.

Asztalos, 14 éve tenyészt sertéseket. Az Auchan programjához 204 nyarán csatlakozott. Tégla építésű, hagyományos ólban 14 hízót nevel az Auchannak, emellett kecskéket is tart. Jelenlegi kapacitása akár kétszer ennyi sertés tenyésztését is lehetővé tenné.

Nyugdíjas őstermelő, 1980-ban kezdett tenyésztéssel foglalkozni. Háztáji tartásban 60 állatot nevel, munkájában családja segíti. A programban 2014 áprilisa óta vesz részt.

2015-ben csatlakozott a programhoz. Adminisztrátor, emellett főállású őstermelőként 2004 óta sertéstenyésztéssel is foglalkozik. Kifutós istállókban 30 darab sertést nevel jelenleg az Auchan számára, amelyeket 50%-ban saját termesztésű takarmánnyal lát el. Az Auchan számára a biztos piacot jelenti.

2014-ben csatlakozott a programhoz, 1980-tól kezdve tenyészt hagyományos körülmények között sertéseket. Jelenleg 30 sertést nevel az Auchannak, emellett juhokat tenyészt. Az állítok takarmányozásához szükséges növényeket 60 hektáros földterületein 90%-ban saját maga termeszti.

Sertéstenyésztői technikusi végzettséggel rendelkezik. 1978 óta dolgozik családi vállalkozóként. A kocák és malacaik kifutókban nevelkednek, elválasztás után az állatok mélyalmos tartásba kerülnek. Jelenleg 80 sertést nevel az Auchannak, de kapacitása akár 200 állat egyidejű tartását is lehetővé tenné. A sertések mellett juhokat is tart. 3 család jövedelmének mintegy fele származik az állattartásból. 47 hektár gyeppel borított földön és 40 hektár szántón a takarmányszükséglet mintegy 40%-a terem meg. 2014 márciusa óta résztvevője a programnak. Úgy véli a biztos piac kedvet ad a további növekedéshez, az árképzés pedig biztonságot nyújt számára.

Nyugdíjas kőműves, őstermelő. 30 éve, időszakosan foglalkozik sertéstenyésztéssel, az Auchan nyújtotta lehetőségek miatt kezdte újra a tenyésztést 2014 májusában. Feleségével jelenleg 29 állatot nevelnek az Auchannak, mellette tyúkokat is tartanak. 13 hektár földjén az állatok etetéséhez szükséges takarmány 80%-át képes előállítani.

Őstermelő, nyugdíjas, 40 éve foglalkozik sertéstenyésztéssel, 2014 áprilisában csatlakozott a programhoz. Hagyományos, istállós tartásban jelenleg az Auchan számára 16 állatot nevel, amelyek számát a jövőben akár 40-ig is tudná növelni. A sertések mellett lovat is tart. 3 hektár földjén a takarmányt teljes mértékben elő tudja állítani.

Építőipari technikus, 40 éve foglalkozik sertéstenyésztéssel, emellett baromfit is tart. 2014-ben csatlakozott a programhoz, földjein az állatoknak szánt takarmány felét saját maga állítja elő.

Mezőgazdasági technikus, őstermelő 1998 óta foglalkozik mellékállásban sertéstenyésztéssel. 2014 áprilisa óta 26 állatot nevel az Auchannak, gazdaságát folyamatosan fejleszti, bővíti. Éves kapacitását 60 sertésre becsüli, mellette juhtenyésztéssel is foglalkozik. 20 hektáros földjén az állatok ellátásához szükséges takarmány mintegy 80%-át termeszti saját maga. A program nagy előnyének tartja a magasabb felvásárlási árat.

Szobafestő, mázoló, tapétázó, szakmája mellett mellékállásban családi gazdálkodó. Háztáji sertéstenyésztéssel 25 éve foglalkozik, 2014 júliusa óta vesz részt a programban, pillanatnyilag 27 állatot nevel az Auchannak, mellette lovat is tart. Az állatok etetéséhez a szükséges takarmány 80%-át saját maga termeszti. Az Auchan programjában való részvétel késztette arra, hogy növelje az állatállományt, rendelkezésre álló kapacitása akár 100 sertés tenyésztését is lehetővé teszi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

-

.

-