Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Az Auchan Alapítvány küldetése, hogy az Auchan Retail Magyarország munkatársai és vásárlói számára fontos társadalmi ügyeket felkarolja. Az Alapítvány a rendelkezésére álló erőforrásait  elsősorban a leginkább rászorulók támogatása érdekében mozgosítja. Az Alapítvány és jogelődje – Auchan az Ifjúságért Alapítvány – az elmúlt hat év alatt több mint 200 millió forintot osztott szét Magyarországon pályázati úton.

 

Az Auchan Alapítvány pályázatot hirdet és 2022 tavaszán összesen 50 000 euróval (cca. 18 millió forinttal) kívánja segíteni az élelmezés terén előremutató projekteket.  

 

Az étkezés életünk egyik nélkülözhetetlen alapeleme és fontos tere a szociális érintkezésnek is, illetve  igazi közösségkovácsoló ereje van. Keretet ad a családi vagy munkahelyi együttlétnek, az asztal körül megoszthatjuk egymással gondolatainkat, örömünket, s mindez az összetartozás élményét erősíti. Ehhez persze elengedhetetlen, hogy legalább az alapvető élelmiszerekből senki se szenvedjen hiányt, de éppúgy fontos az is, hogy a helyes táplálkozás alapelveivel mind többen legyenek tisztában. 

 

Az Auchan Alapítvány a mostani pályázati ciklusában a megfelelő élelmezést és az egészséges táplálkozás népszerűsítését célzó projekteket vár áruházai vonzáskörzetére fókuszálva, mivel az Alapítvány kitűzött célja, hogy elsősorban azokat támogassa, akikkel napi kapcsolatban áll.  

Az Auchan Alapítvány olyan fenntartható projekteket vár, amelyek társadalmi hatása hangsúlyos és amelyek célja: 

  • az egészséges táplálkozás alapelveinek és az ehhez kapcsolódó ismeretek  terjesztése

  • a társadalmi kapcsolatok szorosabbra fűzése az élelmezésen keresztül a helyi közösségekkel

  

A fenti kritériumoknak megfelelő pályázatokat az itt elérhető, kitöltött pályázati adatlapon 2022. január 31-én 17 óráig lehet beküldeni az auchantamogatas@effekteam.hu e-mail címre.
    

A pályázat benyújtásához segítséget nyújt a Pályázati felhívás és útmutató, amelyek az alábbi dokumentumokra kattintva tölthetők le. Kérjük, fordítson gondot a pályázati űrlap kérdéseinek értelmezésére, és válaszaiban fogalmazzon tömören és egyértelműen. 

Minden pályázót biztatunk arra, hogy ha valamiben bizonytalan lenne, vegye igénybe a konzultáció lehetőségét e-mailben vagy telefonon. 

A konzultációs lehetőség elérhetősége:

Email:  auchantamogatas@effekteam.hu

Kontakt: Csider Gyöngyvér 

Telefon: +36 (70) 653-9906

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

1 ) Pályázati felhívás és útmutató 2022

2) Pályázati adatlap 2022

3) Auchan áruházak vonzáskörzete

4) Adatkezelési tájékoztató

 

Az Auchan Alapítvány elbírálási rendjének megfelelő pályázatok közül a Döntő Bizottság  2022 áprilisában hirdeti ki a nyerteseket és a nekik megítélt támogatási összeget.